POMAZÁNKY
Zobrazit více...
Ředkvičkové máslo
Potřebné ingredience
1-2 svazky ředkviček, 15 dkg změklého másla, 15dkg žervé nebo lučiny, sůl a pepř na dochucení
Postup přípravy
1. ředkvičky důkladně očistěte a nastrouhejte na jemném struhadle (případně za pomoci robotu). Jemně posolte a nechte 15minut stát - pustí vodu.
2. změklé máslo utřete se solí,…
POMAZÁNKY
Zobrazit více...
Rokfórová pomazánka s pečeným česnekem
Potřebné ingredience
20dkg sýra s modrou plísní nastrouhaného přes hrubé struhadlo, 20dkg žervé nebo cottage, 3PL bílého jogurtu, hlavičku česneku, klíčky z fazolí mungo, sůl, pepř, případně špetku cukru
Postup přípravy
1.Troubu si předehřejte na středně vysokou teplotu. Česnek zabalte do alobalu a půl hodinky pečte. Nechte vychladnout, a pak vytlačte sroužky ze slupky.
2. sýr rozetřete se…