(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Ředkvičkové máslo
Potřebné ingredience
1-2 svazky ředkviček, 15 dkg změklého másla, 15dkg žervé nebo lučiny, sůl a pepř na dochucení
Postup přípravy
1. ředkvičky důkladně očistěte a nastrouhejte na jemném struhadle (případně za pomoci robotu). Jemně posolte a nechte 15minut stát - pustí vodu.
2. změklé máslo utřete se solí, pepřem a žervé (lučinou) do hladka, aby nezůstaly žádné hrudky.
3. slijte vodu z ředkviček a přimíchejte do máslové směsi.
Pomazánka je velmi chutná a zdravá, tak si nechte chutnat :)
2. změklé máslo utřete se solí, pepřem a žervé (lučinou) do hladka, aby nezůstaly žádné hrudky.
3. slijte vodu z ředkviček a přimíchejte do máslové směsi.
Pomazánka je velmi chutná a zdravá, tak si nechte chutnat :)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
sislová
(upraveno)
5. 4. 2010, 14:01
Ilonáček
(upraveno)
5. 4. 2010, 13:54