Zobrazit přihlášovací formulář

Pomazánky

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Ředkvičková pomazánka

0.0
Ředkvičková pomazánka

Potřebné ingredience

ředkvičky,
pomazánkové máslo,
bylinková sůl (případně další koření)

Postup přípravy

Omyté ředkvičky nastrouháme na jemném struhadle (zkoušela jsem rozkrájené ředkvičky propasírovat přes lis na česnek, ale neosvědčilo se mi to).
Vymačkáme přebytečnou tekutinu.
Přidáme přiměřené množství pomazánkového másla a dobře promícháme.
Případně dochutíme bylinkovou solí (pro dospěláky i špetkou pepře).
Mažeme na pečivo.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Jarmuschka 19. 4. 2008, 0:48
Tak mě napadlo ještě doplnit, že vymačkanou tekutinu z těch ředkviček je škoda jen tak vylít do výlevky. Můžete ji klidně vypít - je to v podstatě zeleninový "fresh juice". :-$ Akorát může být taková pikantnější - tak bacha, kdo má "citlivější trubky". (smich)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie