Zobrazit přihlášovací formulář
ZVĚŘINA
Michalovo srnčí ragů

Michalovo srnčí ragů

Potřebné ingredience

0,5 kg srnčí kýta (nebo kotleta), kořenová zelenina (2 větší mrkve, 1 celer, 2 větší petržele), 2 velké cibule. 2x Bobkový list, 4x jalovec, tymián, nové koření, kuličky pepře, sůl, tuk na smažení, mouku na jíšku (cca 5 lžic), asi litr vývaru (z kostí zvěřiny nebo z hovězích kostí) nebo vody s masoxem.

Postup přípravy

1. zeleninu nakrájíme na kousky
2. cibuli nakrájíme na jemno
3. maso nakrájíme na menší kousky
4. Rozehřejeme tuk v hrnci a zpěníme na něm cibulku. Ke zpěněné…

Zobrazit více...
HOUBY
Máte rádi houby? - Zamrazte je!

Máte rádi houby? - Zamrazte je!

Potřebné ingredience

na lžičku nože kyselina citrónová, sůl, voda, papírové utěrky, dóza, nůž.

Postup přípravy

Zamrazují se pouze čisté, zdravé a pevné houby.
Houby si předem upravíme: Od hlaviček oddělíme sukýnku. Hlavičky nakrájíme na větší kousky - malé hlavičky se mohou nechat celé…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
zapečené kotletky

zapečené kotletky

Potřebné ingredience

necelé 1 kg brambor, 4 vepřové kotlety, 3 cibule, smetana, strouhaný sýr, sůl pepř, mletá paprika, česnek, olej.

Postup přípravy

Uvaříme brambory ve slupce. Kotletky naklepeme, osolíme a opepříme, přidáme mletou papriku a utřený česnek. V pánvi na malém množství oleje zpěníme 2 nakrájené cibule a kotletky…

Zobrazit více...

Kategorie