Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Zapečené kotletky s nivou

Zapečené kotletky s nivou

Potřebné ingredience

kotlety; koření; cibule; smetana; niva

Postup přípravy

Kotletky naklepeme, osolíme, opepříme, vložíme do pekáče vymazaného máslem. Posypeme třeba paprikou, nebo jiným kořením. Můžeme také lehounce posypat sušenou levandulí! Poklademe…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Hamburská vepřová kýta

Hamburská vepřová kýta

Potřebné ingredience

750 g vepřové kýty (plec nebo jiné libovější maso); 100g šunky; sladkokyselé okurky; sůl; máslo;1velká cibule; 200g kořenové zeleniny; celý pepř; nové koření; bobkový list; tymián; 2cl octa; šťáva z půlky citronu; lžíce hořčice; slanina nebo párek na prošpikování

Postup přípravy

Osušené maso prošpikujeme slaninkou nebo párkem a okurkami. Maso nasolíme a mezitím si připravíme v pekáči zeleninu - mrkev, petržel, cibuli podusíme společně na kousku másla.…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vynikající rychlý segedýnek aneb gulášek jedna báseň

Vynikající rychlý segedýnek aneb gulášek jedna báseň

Potřebné ingredience

500 g vepřového masa; 1 cibule; kysané zelí; paprika; koření do Vitany - Maďarský guláš, česnek, zakysaná smetana

Postup přípravy

Vepřové maso (např. plec) upečeme v troubě osolené s kmínem, a posypané cibulí do měka. Podléváme lehce vodou, tak aby nám trochu šťávy zůstalo do gulášku. Uvaříme si mezitím zelí…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Kotlety na leču

Kotlety na leču

Potřebné ingredience

kotletky, 2 sklenice leča např. Hamé, pepř, sůl

Postup přípravy

Kotletky naklepeme, osolíme, opepříme. Dáme do pekáče, vyklopíme na ně dvě sklenice leča a dáme péct tak na 1 hodinu do trouby na 250 °C. Maso kontrolujeme, podléváme. Jako…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Kotlety na kari v hořčičném kabátku

Kotlety na kari v hořčičném kabátku

Potřebné ingredience

kotlety, hořčice, hladká mouka, kari, olej, sůl, smetana, 1 stroužek česneku

Postup přípravy

Kotletky naklepeme, nasolíme, necháme odležet v lednici alespoň 2 hodiny. Odležené maso posyme kari a poté potřeme plnotučnou hořčicí, kdo má rád maso pikantní, může klidně zvolit…

Zobrazit více...

Kategorie