RYBY A DARY MOŘE
Zobrazit více...
Treska v hořčičné omáčce s těstovinami
Potřebné ingredience
rybí filety 200 g; cibule, okurka salátovka; máslo; pepř; sůl; smetana; hořčice; česnek; petrželka
Postup přípravy
Na másle osmahneme cibulku a přidáme na kostičky nakrájenou rybu. Podusíme, přidáme nakrájenou salátovku (stačí čtvrtka větší) osolíme, opepříme, přidáme lžíci hořčice. Já dala…
RYBY A DARY MOŘE
Zobrazit více...
Kapr na šalvěji aneb proč nejíst kapra jen na Vánoce :…
Potřebné ingredience
kapr, anglická slanina, lístky šalvěje, máslo, smetana, sůl, pepř, česnek
Postup přípravy
Tento skvělý recept jsem získala od svého kamaráda rybáře-gurmána! Jídlo je to naprosto fantasticky chutné a jednoduché. A proto kapra můžeme jíst celoročně nejen jako vánoční…