(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Treska v hořčičné omáčce s těstovinami
Potřebné ingredience
rybí filety 200 g; cibule, okurka salátovka; máslo; pepř; sůl; smetana; hořčice; česnek; petrželka
Postup přípravy
Na másle osmahneme cibulku a přidáme na kostičky nakrájenou rybu. Podusíme, přidáme nakrájenou salátovku (stačí čtvrtka větší) osolíme, opepříme, přidáme lžíci hořčice. Já dala Amoru. trochu podlijeme vodou, nakonec přidáme 1/2 kelímku smetany a povaříme. Omáčku ještě dochutíme - sůl, pepř, pokrájený česnek a nasekanou petrželku.Můžeme ještě přidat trochu hořčice nakonec a koření - třeba tymián. Jídlo je za 20 minut hotové, podáváme s těstovinami, noky nebo rýží.
Hotová omáčka
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé