Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Treska v hořčičné omáčce s těstovinami

0.0
Treska v hořčičné omáčce s těstovinami

Potřebné ingredience

rybí filety 200 g; cibule, okurka salátovka; máslo; pepř; sůl; smetana; hořčice; česnek; petrželka

Postup přípravy

Na másle osmahneme cibulku a přidáme na kostičky nakrájenou rybu. Podusíme, přidáme nakrájenou salátovku (stačí čtvrtka větší) osolíme, opepříme, přidáme lžíci hořčice. Já dala Amoru. trochu podlijeme vodou, nakonec přidáme 1/2 kelímku smetany a povaříme. Omáčku ještě dochutíme - sůl, pepř, pokrájený česnek a nasekanou petrželku.Můžeme ještě přidat trochu hořčice nakonec a koření - třeba tymián. Jídlo je za 20 minut hotové, podáváme s těstovinami, noky nebo rýží.

Hotová omáčka

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie