Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Dorty

Přidat recept
DORTY
KLAUN S MAŠINKAMI

KLAUN S MAŠINKAMI

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

VANILKOVÝ KORPUS
KRÉM PAŘÍŽ + MALINOVÝ S MASCARPONE
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE NA POTŘENÍ pod bílý fondán
VYMODELOVANÉ MARCIPÁNOVÉ ZDOBENÍ + KLAUN
PEČÍCÍ FORMA průměr: 26 cm…

Zobrazit více...
DORTY
NAROZENINOVÝ PRO MLADÉHO MUŽE

NAROZENINOVÝ PRO MLADÉHO MUŽE

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KAKAOVÝ KORPUS + KÁVOVOCAPPUCINOVÝ
PAŘÍŽSKÝ KRÉM + ŠLEHAČKOVÝ KARAMELOVÝ
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE na potření celého dortu pod bílý krém
BÍLÝ KRÉM NA OZDOBENÍ CELÉHO DORTU:…

Zobrazit více...
DORTY
NAROZENINOVÝ DORT S KYTIČKOU

NAROZENINOVÝ DORT S KYTIČKOU

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS PIŠKOTOVÝ VANILKOVÝ
KRÉM KARAMELOVÝ + SMETANOVO MASCARPONOVÝ
ZKARAMELIZOVANÉ MLETÉ VLAŠSKÉ OŘECHY: na obsypání boků dortu
BÍLÝ KRÉM S BÍLOU ČOKOLÁDOU +…

Zobrazit více...
DORTY
MEDOVNÍK V JINÉM KABÁTKU

MEDOVNÍK V JINÉM KABÁTKU

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

MEDOVNÍKOVÉ PLÁTY o rozměru 25 cm a 19 cm
KRÉM: smetanovo mascarponový - celkem na oba dorty 2,2 kg
BÍLKOVO MÁSLOVÝ KRÉM na obmazání celého dortu a na zdobení
ČOKOLÁDOVÁ…

Zobrazit více...
DORTY
PRO MOTORKÁŘE

PRO MOTORKÁŘE

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

DORT MEDOVNÍK
OBSYPÁN POSTROUHANÝMÍ KOUSKY MEDOVNÍKU S KOKOSEM
NAHOŘE JEDLÝ PAPÍR - olemovaný barevným fondánem
ROZMĚR DORTU: 18 X 18 cm
VÝŠKA DORTU: 12 cm

Zobrazit více...
DORTY
LVÍČEK S AUTÍČKY

LVÍČEK S AUTÍČKY

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

DORT MEDOVNÍK
POTAŽENÝ BÍLÝM FONDÁNEM a obarvený potrav. barvičkami přes Airbrush
LVÍČEK, AUTÍČKA A JINÉ ZDOBENÍ - vymodelované z domácího mléčného marcipánu
PEČÍCÍ FORMA…

Zobrazit více...
DORTY
LEDOVÉ KRÁLOVSTVÍ

LEDOVÉ KRÁLOVSTVÍ

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS vanilkový
KRÉM: smetanovo-mascarponový + kousky nadrobno nakrájených broskví
GANACHE z bílé čokolády na obmazání celého dortu pod fondán
FIGURKY: vymodelované z…

Zobrazit více...
DORTY
SVATEBNÍ TŘÍPATROVÝ V BÍLO-MODRÉM

SVATEBNÍ TŘÍPATROVÝ V BÍLO-MODRÉM

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

SPODNÍ PATRO- korpus mramorový,
KRÉM: karamelový a pařížský,
PRŮMĚR DORTU: 30 cm, VÁHA: 4600 g, spotřeba fondánu: 500 g, VÝŠKA: 9 cm

STŘEDNÍ PATRO- korpus vanilkový,…

Zobrazit více...
DORTY
MIMONI V BÍLO MODRÉM

MIMONI V BÍLO MODRÉM

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS: vanilkovo - banánový
KRÉM: mascarponovo banánový
GANACHE: z bílé čokolády na potření celého dortu před potažením
NA POTAŽENÍ: bílý fondán
FIGURKY:…

Zobrazit více...
DORTY
KYTIČKOVÝ V MODRÉM

KYTIČKOVÝ V MODRÉM

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

VANILKOVÝ KORPUS
JAHODOVÝ KRÉM z mascarpone a jahodového pyré
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE - na obmazání celého dortu před potažením
FONDÁN obarvený na modro
ZDOBENÍ -…

Zobrazit více...

Kategorie