KLAUN S MAŠINKAMI
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
VANILKOVÝ KORPUS
KRÉM PAŘÍŽ + MALINOVÝ S MASCARPONE
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE NA POTŘENÍ pod bílý fondán
VYMODELOVANÉ MARCIPÁNOVÉ ZDOBENÍ + KLAUN
PEČÍCÍ FORMA průměr: 26 cm…
NAROZENINOVÝ PRO MLADÉHO MUŽE
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KAKAOVÝ KORPUS + KÁVOVOCAPPUCINOVÝ
PAŘÍŽSKÝ KRÉM + ŠLEHAČKOVÝ KARAMELOVÝ
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE na potření celého dortu pod bílý krém
BÍLÝ KRÉM NA OZDOBENÍ CELÉHO DORTU:…
NAROZENINOVÝ DORT S KYTIČKOU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS PIŠKOTOVÝ VANILKOVÝ
KRÉM KARAMELOVÝ + SMETANOVO MASCARPONOVÝ
ZKARAMELIZOVANÉ MLETÉ VLAŠSKÉ OŘECHY: na obsypání boků dortu
BÍLÝ KRÉM S BÍLOU ČOKOLÁDOU +…
MEDOVNÍK V JINÉM KABÁTKU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
MEDOVNÍKOVÉ PLÁTY o rozměru 25 cm a 19 cm
KRÉM: smetanovo mascarponový - celkem na oba dorty 2,2 kg
BÍLKOVO MÁSLOVÝ KRÉM na obmazání celého dortu a na zdobení
ČOKOLÁDOVÁ…
PRO MOTORKÁŘE
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
DORT MEDOVNÍK
OBSYPÁN POSTROUHANÝMÍ KOUSKY MEDOVNÍKU S KOKOSEM
NAHOŘE JEDLÝ PAPÍR - olemovaný barevným fondánem
ROZMĚR DORTU: 18 X 18 cm
VÝŠKA DORTU: 12 cm
LVÍČEK S AUTÍČKY
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
DORT MEDOVNÍK
POTAŽENÝ BÍLÝM FONDÁNEM a obarvený potrav. barvičkami přes Airbrush
LVÍČEK, AUTÍČKA A JINÉ ZDOBENÍ - vymodelované z domácího mléčného marcipánu
PEČÍCÍ FORMA…
LEDOVÉ KRÁLOVSTVÍ
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS vanilkový
KRÉM: smetanovo-mascarponový + kousky nadrobno nakrájených broskví
GANACHE z bílé čokolády na obmazání celého dortu pod fondán
FIGURKY: vymodelované z…
SVATEBNÍ TŘÍPATROVÝ V BÍLO-MODRÉM
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
SPODNÍ PATRO- korpus mramorový,
KRÉM: karamelový a pařížský,
PRŮMĚR DORTU: 30 cm, VÁHA: 4600 g, spotřeba fondánu: 500 g, VÝŠKA: 9 cm
STŘEDNÍ PATRO- korpus vanilkový,…
MIMONI V BÍLO MODRÉM
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: vanilkovo - banánový
KRÉM: mascarponovo banánový
GANACHE: z bílé čokolády na potření celého dortu před potažením
NA POTAŽENÍ: bílý fondán
FIGURKY:…
KYTIČKOVÝ V MODRÉM
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
VANILKOVÝ KORPUS
JAHODOVÝ KRÉM z mascarpone a jahodového pyré
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE - na obmazání celého dortu před potažením
FONDÁN obarvený na modro
ZDOBENÍ -…