Zobrazit přihlášovací formulář
VEPŘOVÉ MASO
Pikantní bůček

Pikantní bůček

Potřebné ingredience

Pěkně prorostlý bůček bez kosti, polévkové koření, sladká a pálivá paprika, sůl, pepř celý i mletý, česnek, sušená petrželka, 1 bobkový list, 3-4 kuličky nového koření

Postup přípravy

Bůček povaříme (nejlépe je vařit už naporcovaný na pásy 12-15 cm široké) spolu s polévkovým kořením, hrstkou celého pepře, 1 bobkovým listem, 2-3 kuličkami nového koření a 4-5…

Zobrazit více...
BEZMASÁ JÍDLA
Květákové placičky

Květákové placičky

Potřebné ingredience

1 malý květák, 3 vejce, 2 polévkové lžíce polohrubé mouky, 1,5-2 dcl mléka, sůl, pepř, olej na smažení

Postup přípravy

Syrový květák nastrouháme. Ze tří bílků ušleháme tuhý sníh. Žloutky vymícháme s mlékem a moukou, přidáme nastrouhaný květák, promícháme, osolíme, opepříme a nakonec opatrně…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Kuřecí maso s ananasem na karí a anýzu

Kuřecí maso s ananasem na karí a anýzu

Potřebné ingredience

Kuřecí prsíčka, karí, anýz, cibule, čerstvá paprika červená, zelená i žlutá, salátová okurka, ananas v konzervě (nejlíp kousky), hrozinky, med, sojová omáčka, sůl, cayennský pepř

Postup přípravy

Na tuku lehce zapěnit skoro celý malý balíček kari a plnou lžičku anýzu (je dobré ho trošku rozdrtit), přidat na kousky nakrájené kousky kuřecího masíčka a krátce orestovat. Pak…

Zobrazit více...

Kategorie