Zobrazit přihlášovací formulář
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Kuře podle Evy Pilarové

Kuře podle Evy Pilarové

Potřebné ingredience

1 kuře sojová omáčka sterilované žampióny česnek

Postup přípravy

Kuře mírně posolíme zevnitř i z venku pokapeme sojovou omáčkou. Necháme chvíli odležet. Kuře dáme do pekáče a obložíme sterilovanými žampióny a nasekaným česnekem. Mírně podlijeme…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
bábovka z jablek

bábovka z jablek

Potřebné ingredience

500 g strouhaných jablek 500 g polohrubé mouky 300 g cukru 2 vejce 100 ml mléka 200 ml oleje 2 lžičky prášku do pečiva

Postup přípravy

Vybereme nejlépe nakyslá šťavnatá jablka,slupku oloupejte,vyloupejte jádra,a dužinu
nastrouhejte na hrubším struhadle.Připravenou hmotu přidejte k mouce,smíchané s
práškem…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Zaflákaná buchta

Zaflákaná buchta

Potřebné ingredience

Těsto: 25 dkg hladké mouky 25 dkg cukru moučka 1 dcl oleje 1 dcl vody 1 prášek do pečiva 5 vajec Pudink: 750 ml mléka 2 vanilkové pudinky 5 lžic cukru 1 vanilkový cukr Poleva: 2-3 zakysané smetany 3 lžíce moučkového cukru 1 vanilkový cukr

Postup přípravy

Postup: Nejdříve uvaříme pudink, aby trochu vychladl. Ušleháme těsto a polovinu nalijeme na vymazaný plech. Do druhé poloviny přidáme 3 lžíce kakaa a pak nalijeme na světlé těsto.…

Zobrazit více...
NÁPOJE, DRINKY
Můj oblíbený nápoj MOJITO

Můj oblíbený nápoj MOJITO

Potřebné ingredience

bílý rum 2 cl limetkový sirup 5 kapek sodovka 2 dl čerstvá máta 12 lístků třtinový cukr 1 lžíce limetka 1 ks led 5 kostek

Postup přípravy

Limetu nakrájíme na malé kostičky a vložíme do vyšší sklenice. Přidáme lístky máty a třtinový cukr. Stlačíme ke dnu sklenice, dokud se nezačne tvořit šťáva.

Zakapeme…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Hovězí na houbách

Hovězí na houbách

Potřebné ingredience

Ingredience: 4 plátky hovězího zadního, sůl, pepř, olej nebo sádlo, 1 velká cibule, sladká paprika, vývar z masa nebo z masoxu, 250 g čerstvých nebo mražených hub, 1/4 l kysané smetany, trošku hladké mouky

Postup přípravy

Plátky po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a prudce opečeme na tuku. Vyjmeme a do tuku po mase přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme do růžova.…

Zobrazit více...

Kategorie