Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 131 návštěvníků)

Gulášová polévka

4.0
Gulášová polévka

Potřebné ingredience

Hovězí maso (kližka, přední) cibule sádlo brambory hl. mouka na jíšku majoránka, sůl, pepř, kmín, česnek, červená paprika

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme na kostičky, dáme ji na rozpálený omastek. Mícháme dokud není hnědá. Přidáme na drobno nakrájené maso, opečeme, přidáme sl. papriku, kmín, zamícháme a podlijeme horkou vodou. Přidáme koření. Když je maso skoro měkké, přidáme jíšku (nejlepší je ze sádla a hl.mouky). Ke konci přidáme na malé kostičky nakrájené brambory a rozetřený česnek.
Kdo chce rychlejší variantu, jde udělat z mletého hovězího masa.

připravené masíčko

cibule dozlatova

přidáme maso a orestujeme

přidáme sl. papriku

zalijeme, vaříme, ke konci přidáme jíšku a brambory a dochutíme

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie