Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Langoše s nivou

0.0
Langoše s nivou

Potřebné ingredience

na těsto:

1 kostku droždí NOLI 42 g

1 kg hladké mouky

3/4 l vody

1 polévkovou lžíci soli

1 kávovou lžičku cukru krupice

na pomazánkovou směs:

200 g plísňového sýra
česnek (dle chuti)

60 g másla
mléko (dle potřeby)

Postup přípravy

Všechny ingredience vymícháme v řídké těsto, které přikryjeme a v teple necháme 45 minut odpočinout. Z vykynutého těsta vykrájíme nožem jednotlivé díly, které vytaháme do tvaru langoše a necháme 40 minut vykynout. Poté smažíme po jedné straně ve větším množství vyhřátého oleje.
Ingredience na pomazánkovou směs vymícháme v hladkou hmotu, kterou hotové langoše poléváme.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

SyMa 29. 1. 2008, 20:03
Dobrý večer, vy si těsto mrazíte :-o :-o :-o No to je nápad (clamp) A to tam mrsknete kus těsta a pak až rozmrazí, tak děláte langoše? Nebo už mrazíte placky? *-) *-) Sylvie.
Kobylka23 29. 1. 2008, 20:51
@SyMa ne,normalne testo a pak kdyz mam chut na langose,tak ho zase vytahnu z mrazaku a je to! (Y) (Y) (Y)
SyMa 29. 1. 2008, 22:11
@Kobylka23 No to musím vyzkoušet (L)
šutynka 28. 1. 2008, 18:46
(clamp)Mňááámm!! (jidlo)To by mě určitě chutnalo,jen co budu dělat langoše vyzkouším je s nivou. (Y)
Kobylka23 28. 1. 2008, 19:44
@šutynka Tak to přeji dobrou chut!!!Ja mam langosove testo v mrazaku,tak ho asi vytahnu a udelam si je z nivou (Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie