(recept
si oblíbilo 21 návštěvníků)
Trdlo na ohni
Potřebné ingredience
500g pol.mouky,2 žloutky,70g másla,70g moučkového cukru,špetka soli,15g droždí +-,200ml vlažného mléka Na obalení krupicový cukr+vanilkový+mandle nebo ořechy namleté
Postup přípravy
Já zadělala v pekárně,jde určitě i normálně.
Po vykynutí uválet hady,namotat na silnější obroušený klacek,vyválet v cukru,klacek natřít kapku olejem a péct nad ohněm ke konci do většího žáru udělat krustičku.Horké stáhnout.Zkoušela jsem dnes poprvé a super překvápko pro děti.
Po vykynutí uválet hady,namotat na silnější obroušený klacek,vyválet v cukru,klacek natřít kapku olejem a péct nad ohněm ke konci do většího žáru udělat krustičku.Horké stáhnout.Zkoušela jsem dnes poprvé a super překvápko pro děti.
Současně s buřtíkama:-)
takovohle hezkou krustičku to udělalo
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
fleuron
(upraveno)
9. 8. 2012, 21:24
Za receptík moc moc děkuji dnes jsem ho vyzkoušela přímo doma nad plynovým sporákem a super
Tinnass
(upraveno)
9. 5. 2012, 18:03
Tak tohle je suprový nápad. My si také vozíme z Podhájské tuto dobrotu. Určitě vyzkoušíme.
Elizabeth
(upraveno)
29. 4. 2012, 10:42
Ty se fakt nudíš sestřenko ...já si ho vozím vždycky ze slovenska,když jsme na Senci... ....ale fakt super nápad!!!
pipontek
(upraveno)
28. 4. 2012, 22:58
Tak to je moc dobrý nápad,jen se chci zeptat,jak dlouho jste asi pekla???Děkuji Renča
Dandulee
(upraveno)
29. 4. 2012, 8:12
@pipontek
10-15min