Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Letní polévka s rajčaty a cizrnou

0.0
Letní polévka s rajčaty a cizrnou

Potřebné ingredience

Olivový olej velká cibule 2 mrkve celer (lépe řapíkatý celer) rajčátka uzrála na sluníčku (spařená a oloupaná) 2 lžíce rajčatového protlaku Vývar zeleninový (nebo kostka) 1 plechovka konzervované cizrny petrželka římský kmín kuskus

Postup přípravy

Na oleji osmahneme cibulku, na kostky pokrájenou mrkev, na plátky celer.
Přidejte římský kmín asi 1 lžičku
Přidejte ostatní suroviny kromě kuskusu a vařte 30 minut
Po té přidejte kuskus a vařte ještě 5 minut
Těsně před podávání přidejte petrželku

Do receptu patří ještě harissa - což je ostrá směs,ale místo toho lze dát česnek nebo chilli kdo to chce mít pikantní.

Polévka je hustá a přitom lehká

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Matulajzka 9. 1. 2015, 15:55
Opravdu moc dobrá polévka (Y) (Y) Sice jsem to přehnala trošku s kuskusem ,-), tak jsem troškku zředila a mixla tyčákem, aby byla jakoby zahuštěná... ale i naše malá vybíravka se oblizovala až za ušima :-D ,-) (clamp) (radost)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie