(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
Celozrnné perníčkové sušenky
Potřebné ingredience
35 dkg hl. celozrnné mouky, 14 dkg třtinového cukru, lžíce másla nebo tuku, 2 lžíce medu,1,5 kypřící prášek do perníku, 2 vejce, lžíce kakaa, koření Milota za 5kč do perníku. Dávám hoodně koření asi 4-5 lžiček.
Postup přípravy
Vše smícháme. Necháme asi hodinu odležet. Vyválíme na stéblo silný plát vykrájíme sušenky a pečeme ve střední troubě asi 5-7 minut.
Pokud nechceme mít v těstě krystalky cukru, třtinový cukr se déle rozpouští, tak jej nejdříve vyšleháme s tukem, medem a vejci. A nebo použijeme moučkový třtinový cukr.
Pokud nechceme mít v těstě krystalky cukru, třtinový cukr se déle rozpouští, tak jej nejdříve vyšleháme s tukem, medem a vejci. A nebo použijeme moučkový třtinový cukr.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Aneta12
(upraveno)
26. 11. 2014, 22:39
Chtěla jsem se zeptat, zda jste někdo zkoušel??? Díky