(recept
si oblíbilo 952 návštěvníků)
Kuřecí roláda - BEZ ROLOVÁNÍ a ZAVAZOVÁNÍ!!
Potřebné ingredience
cca 600 g kuřecího masa, slanina, plátkový sýr, vaječina,paprika, sůl,pepř
forma srnčí hřbet, pečící papír
Postup přípravy
srnčí hřbet vyložíme pěčícím papírem, naklepeme tenké řízky osolíme a vyložíme formu, poklademe slaninou, sýrem, vaječinou, paprikou a opět řízky. Dáme péct. Je to moc dobré a jednoduché.
Vyložíme srnčí hřbet pečícím papírem nebo jen vymažeme máslem.
Naklepeme co největší a nejtenčí řízky a vyložíme jím formu.
Vyložíme tím co máme rádi - já začínám slaninou a sýrem.
Udělám vaječinu přidám ji do rolády a na to papriku na tenké nudličky.
Nakonec na to dám opět řízky a dám do trouby. Je to mňamka a celkem jenoduchá. Tak dobrou chuť!!
A takhle to vypadá:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Willow M
(upraveno)
27. 7. 2008, 10:28
Tak roládku mám v troubě, jsem na to zvědavá. Nedávala jsem jí do pečícího papíru, tak snad jsem to tím nezkazila...
Ikulinka
(upraveno)
27. 7. 2008, 12:23
@Willow M
Jéé tak mi pak dejte vědět jak se to povedlo..
Willow M
(upraveno)
29. 7. 2008, 12:24
@Ikulinka
Katko, díky díky, je to super, všem moc chutnalo, jen se mi taky trochu rozpadla, za studena šla krájet výborně, ale teplá se mi rozpadala, musela jsem taky krájet silnější plátky, ale jinak to nemá chybu
Ikulinka
(upraveno)
29. 7. 2008, 15:10
@Willow M
To jsem ráda možná to s tím rozpadáním bude proto, že si to vařím většinou dopředu a pak to jen ohřeju Tak pěkný sluníčkový den Katka P.
Mončjatko
(upraveno)
27. 7. 2008, 8:31
Tak to je skvělý nápad . Musím vyzkoušet
korýška
(upraveno)
26. 7. 2008, 20:40
A nerozpadá se to při krájení??? Jinak je to velice dobrý nápad, je to rychlé, jednoduché a může to mít mnoho obdob, takové recepty mám ráda, jen se obávám toho vyklápění a krájení
Ikulinka
(upraveno)
27. 7. 2008, 8:23
@korýška
Ahoj Zuzi, nerozpadá, nemusíš to ani vyklápět, když tam dáš pečící papír, tak to jen za to vytáhneš, já to krájím přímo ve formě a nerozpadflo se mi to..Zdravím tě KATKA p. ( býv. Gumalová)
Zrušený účet
(upraveno)
26. 7. 2008, 20:32
Florinka
(upraveno)
26. 7. 2008, 20:25
Super,až se mi sbíhají sliny
ZDR
(upraveno)
26. 7. 2008, 15:09
vyzkouším
Ikulinka
(upraveno)
26. 7. 2008, 20:17
@ZDR
Jupí mám radost, že se recept líbí, já dřív rolády ani nedělala ale s tímhle to zvládnu.. dá se to i po tudenu třeba na oslau
Akireka
(upraveno)
26. 7. 2008, 14:56
Ikulinka
(upraveno)
26. 7. 2008, 20:18
@Akireka
Juchuchu mám radost
teoder36
(upraveno)
26. 7. 2008, 14:08
Supéér,vyzkouším
Willow M
(upraveno)
26. 7. 2008, 13:50
No to je nápad!!!!!! Taky jsem do teď vykošťovala kuře. Už nebudu...super, díky
sverunka
(upraveno)
26. 7. 2008, 13:46
úúúúúúúúúúúúžasný nápad,moooc děkuji.Já ji "musím" dělat dost často a vždycky se s@ru s vykoštováním a pak zavazováním a nadávám,jak starý havíř . Ted budu zase v pohodě
Ikulinka
(upraveno)
26. 7. 2008, 20:19
@sverunka
No není to skvělý pocit, když pomůžeš bližnímu i neližnímu svému
PajaG
(upraveno)
26. 7. 2008, 11:21
Super nápad, už žádné vykošťování kuřete! Tohle je fakt bomba, to zkusím, ale nemám tu formu.
Ikulinka
(upraveno)
26. 7. 2008, 20:20
@PajaG
Nebo zkuste malý pekáček, či skleňenou formu, jen budete asi potřebovat více masa..nebo zkuste najít nějakou na MMB
pavlinice
(upraveno)
26. 7. 2008, 14:13
@PajaG
Když nemáte formu tak to dejte do alobalu a zabalte Jo ale podlijte to raději trochou vody
PajaG
(upraveno)
27. 7. 2008, 10:27
@pavlinice
No to je pravda, to mně nenapadlo, takhle dělám roládu z mletého masa.Dík.
seli5
(upraveno)
25. 7. 2008, 22:40
Vyzera to velmi dobre a rychle ....skvely napad
Ikulinka
(upraveno)
26. 7. 2008, 11:15
@seli5
Děkuji, dejte vědět jak vám chutnalo
kapaja
(upraveno)
25. 7. 2008, 22:32
Ahoj Kačí Teda to vypadá fakt skvěle!!!!!!!! Normálně bych kvůli tomu i porušila dietu Až budu mít těch vysněných 50kg, tak si to určitě dám Ahojík
Ikulinka
(upraveno)
26. 7. 2008, 11:13
@kapaja
Ahoj, tím, že tam není žádný olej a je to z kuřecího masa dá se to udeělat v dietní úpravě, bez slaniny, jen dáš dovnitř zeleninu - mrkev a hrášek a papriku, prostě co máš ráda a doma Tak držím palce
verunka78
(upraveno)
25. 7. 2008, 19:21
Katko, prosím jak dlouho se asi peče? Vypadá to lákavě
Ikulinka
(upraveno)
26. 7. 2008, 11:12
@verunka78
Ahoj, peče se to asi 45 až 55 minut, až to začne trochu růžovět na povrchu, nepotírám to ničím, pustí to ještě šťávu a je to super.-)
lumka
(upraveno)
25. 7. 2008, 19:19
to je teda paráda,brzy vyzkouším a pak napíšu jaké to bylo
Lendulínek
(upraveno)
25. 7. 2008, 18:54
Katko prosím,potíráte něčím tu vrchní stranu před pečením?
Ikulinka
(upraveno)
26. 7. 2008, 11:15
@Lendulínek
Ne, nepotírám to ničím, pustí to ještě šťávu, ale dá se to i potírat nějakou marinádou, případně den předem řízky marinovat a pak je použít, je to moc dobré -těším se, že mi dáte vědět jak vám to chutnalo.-)
keltka
(upraveno)
25. 7. 2008, 15:04
jak dlouho se to peče?
Ikulinka
(upraveno)
26. 7. 2008, 11:16
@keltka
Peču to asi 45 až 55 minut, podle teploty, až to zrůžoví..
johnynka
(upraveno)
25. 7. 2008, 14:30
nemám formu biskupského chlebíčku ch jo
Ikulinka
(upraveno)
26. 7. 2008, 11:17
@johnynka
Jestli máte nějaký pekáč zkuste to Budu držet palce
magick
(upraveno)
25. 7. 2008, 14:29
Dobrý den Katko,tento receptík se mi velice zamlouvá a už jsem si ho uložila,jen přemýšlím,že nemám tuto formu a tak zkusím upect v keramické bábovkové formě a nebo ve skleněném pekáčku,snad tím nic nepokazím.S pozdravem a přáním krásného dne Martina
Ikulinka
(upraveno)
26. 7. 2008, 11:16
@magick
Budu držet palce
Gabrac
(upraveno)
27. 7. 2008, 12:27
@Ikulinka
A co je to, prosím vaječina ?? To jsem nikdy neslyšela ??? Jako míchaný vajíčka ???
Ikulinka
(upraveno)
30. 7. 2008, 15:40
@Gabrac
Vážně ne? No to jsou opravdu míchaná vajíčka
janaboris
(upraveno)
20. 8. 2008, 12:39
@Ikulinka
Já to taky neznám pod názvem vaječina