Kuřecí roláda na žampiónech
Potřebné ingredience
Chlazené kuře,šikovné ruce a hodně trpělivosti :-)
Postup přípravy
Začínáme s vykošťováním.Nezapomeňte na speciální vykošťovací nůž :-)
Pokračujeme
Tohle zbylo :-)Nechutně vypadá,ale výsledek stojí za to :-)
Máme vykoštěné :-)
Poupravíme nožem a naklepeme přes igelitový sáček
Namažeme olejem,osolíme,opepříme,namažeme hořčicí a plníme podle fantazie
A další suroviny
Zabalíme provázkem nebo dvojitou nití,na dno pekáčku dáme oloupané a pokrájené žampióny,roládu namažeme olejem a posypeme kmínem a podlijeme:horká voda+půl malé rovné lžičky sole+půl malé rovné lžičky podravky+malá lžička sójové omáčky+máslo.Pečeme přiklopené asi 70minut+odklopené asi 20minut
Šťávu můžeme zahustit,zjemnit šlehačkou a nebo nemusíme vůbec nic :-)
A nezapomeňte odstranit niti :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé