Zobrazit přihlášovací formulář

Pomazánky

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Moje salámovka

0.0
Moje salámovka

Potřebné ingredience

2 vejce uvařené na tvrdo, 1 pomazánkové máslo přírodní, 2 kostky taveného sýra, kyselé okurky a polosuchý salám který si nastrouháme na struhadle. Množství neuvádím, je to v podstatě na Vás :-)

Postup přípravy

Kyselé okurky a salám nastrouhat na struhadle na větší slzičce. Všechno smícháme dohromady, vajíčká nemusíte krát, stačí všechno zpracovat vidličkou, jde to krásně. Nekořením ničím, všechno je dost slané a chuť to také má :-)
Ale další varianty už nechávám na Vás. Tohle je pomazánka co dělám už snad od dětství, co jsem se učila vařit. Takže je vlastně od maminky.
Je taková "nóbl" teda aspoň pro mě, takže se hodí nejen k večeři, ale určitě i na jednohubky a pro drobné pohoštění pro Vaši návštěvu.

Zkuste, přeji dobrou chuť :-)

Všechny ingredience pohromadě

dělala jsem pozdě večer tak už mi to hází do stínu ten foťák :-)

Dobrou chuť :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kapaja 9. 10. 2008, 22:58
Blani, pomazánka vypadá skvěle, prosím, jaký jste použila salám? Díky (L)
Dermajetics 10. 10. 2008, 0:09
@kapaja Pavli dala jsem maďarský - on je takový paprikový , ale většinou dávám polosuchý ten který je v akci, jako třeba vysočinu (hello). Tak ať chutná, mě se synem teda móoooc (jidlo) ;-)
kapaja 10. 10. 2008, 11:53
@Dermajetics Díky (F) Jsem si všimla, že dávájí hodně Junior, ale já radši takové, jak píšete vy (H) Určitě Vaši pomazánku brzo udělám! (L) (L) (L)
Dermajetics 10. 10. 2008, 12:33
@kapaja já junior a výrobné teda nemusím, o ceně teda nejlevnější, ale kvalita +o( radši nevědět, co v tom je, určitě všechno pomleté kůže :-@ Raději ten polosuchý a už ta pomazánka má nějakou úroveň (F) (L)pa
Nytri 2. 6. 2010, 12:16
@Dermajetics Fakt moc dobrá,právě jsem ji udělala (jidlo)
Dermajetics 2. 6. 2010, 18:28
@Nytri jééé Luci děkuji moc :-) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie