(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Vepřové maso s hráškem dle Hami kuchařky
Potřebné ingredience
40 g libového vepřového masa
1 lžíce oleje (olivový)
50 sterilovaného hrášku
Mletá sladká paprika
Postup přípravy
Vepřové maso nakrájíme na drobné kostičky a opečeme na rozehřátém oleji. Přidáme papriku, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Pak přidáme okapaný sterilovaný hrášek, prohřejeme a podáváme s brambory či rýží.
Můj tip: maso jsem dosolila špetkou soli a totéž u brambor a bramborky jsem ještě pomastila máslem a při vaření jsem do nich dala 1 stroužek prolisovaného česneku.
Můj tip: maso jsem dosolila špetkou soli a totéž u brambor a bramborky jsem ještě pomastila máslem a při vaření jsem do nich dala 1 stroužek prolisovaného česneku.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé