Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

VEPŘOVÉ KOTLETKY NA SMETANĚ

0.0
VEPŘOVÉ KOTLETKY NA SMETANĚ

Potřebné ingredience

asi kg.vepřového na řízky(může být i libovější krkovička)
asi 2kg. brambor, sůl, pepř a dvě šlehačky v krabičce --pozor ne slabší než 30%tuku

Postup přípravy

kotletky si nakrájíme jako na řízky, naklepe, osolíme,opepříme. Brambory oloupeme, umyjeme a nakrájíme na kolečka, do máslem vymazaného pekáčku klademe střídavě brambory--posolit, a plátky masa, končíme bramborama. a šup i s víkem do trouby, pečeme cca hodinu a půl na 250.když je masíčko měkké, nalijeme šlehačky a už jen necháme ve vyplé troubě a otevřeném pekáčku " dojít "
a pak s chutí do toho, je to mňamka, a můžu doporučit.---čím víc šlehačky, tím líp--sice ne na linii,ale na pochutnání ano.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Beata27 3. 6. 2007, 14:11
Dnes jsme dělala tuto rychlovku, měla jsme málo času,musím říct,že to bylo výborný, vynikající,skvělý a moc dobrý. (clamp)
Terezka1978 3. 6. 2007, 0:54
Jůůů, to vypadá ale dobře, Dendo (Y) Se mi zbýhají sliny ;-)
Jitule64 25. 4. 2007, 22:17
:-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P Šup sem s tím! ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
Pípák 25. 4. 2007, 14:27
Doporučuji!!!!!! Peču také........... a s cibulí, to je ŇAMKA!!! (H) Peču všecičko dohromady hned od začátku v remosce i se šlehačkou. Je to výboooooooornýýýý
DENVOZ 26. 4. 2007, 13:04
@Pípák ahojky, já to dohromady nepeču , pokaždé se mi ta šlehačka vypekla, a pak to neni čím polít a to je škoda, mám ráda když je šlehajdy hodně a brambůrky do toho rozmačkat ;-) hm, je to fakt mnamka (PL) (Y) denda

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie