Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Svatební fialová sada + cukroví

0.0
Svatební fialová sada + cukroví

Potřebné ingredience

Příchutě dortu - nevěsta chtěla klasiku. Tzn, že kakaový a světlý piškot, máslový krém, borůvky, jahody a prolít rumem. Potahovala jsem mléčnou hmotou, kterou jsem vybělila. Na kytky jsem použila smartflex flower. Váha hl svatebního dortu je 15 kg

Postup přípravy

Cukroví jsem dělala po 80 - 100 ks
Dort je na přání nevěsty, já jsem si ale neodpustila to srdíčko a nevěsta má překvápko. Je to moje kámoška a snad mi neutrhne hlavu :-) Byla to dřina na 3 týdny, na zadek jsem si za celej den nesedla, do postele jsem se dostala v noci a dnes jsem ráda, že to mám za sebou. Svatební cukroví už nechci dlouho vidět. Naštěstí byly mé dětičky hodné, o Andrejkovi jsem ani nevěděla ... během mého pečení se naučil chodit :-)))) to to letííííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

cukroví

linecká srdíčka, mušle

kremrole

košíčky

mocca, mušle

pantoflíčky

labutě

nebe v hubě, mocca

labutě z odpal. těsta

rohlíčky, košíčky

rolády

labutě

mocca

nebe v hubě

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

adametz 12. 7. 2013, 14:05
No to je luxus a práce to musela být šílená
Česťa kuba 12. 7. 2013, 14:08
@adametz Děkuji (L) šílená ... to je slabý slovo ,-)
liba1963 12. 7. 2013, 13:56
:-o :-oNO!!!!!Andulko,netrpělivě očekávám nálož tvé krásné práce a konečně je to tady.Ty jsi teda fakt borec,já bych z toho množství oplešatěla,natož to dělat s třema dětma!!!!Tě teda fáááákt mooooc obdivuju (Y) (Y)Máš to všechno krásný,až oči přecházejí.A víš co mě fascinuje????Že toto všechno zvládly jen dvě ruce,o které se ještě musíš dělit se svýma chlapákama.Jak ty to holka zvládáš,by mě opravdu zajímalo.Klobouk dolů,holka zlatá,smekám před tebou a mooooooooooc (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Česťa kuba 12. 7. 2013, 14:07
@liba1963 Libuško (L) (L) (L) Moc děkuji za tak vééééééééééééélikou pochvalu, moc si jí vážím (L) Jak to zvládám ... ani nevím, ale asi budu brzy šedivá. Chlapi jsou hodní, moc práce mi nepřidávali, ba naopak se snažili doma něco podělat. Jeden chytl vysavač, druhej prachovku, ale už tohle nechci dloooouho vidět. Dostala jsem zabrat na záda, ale jedinou výhodu to má ... shodila jsem 2 kg (cinky) pa pa (L) (L) (L) (hello) (hello) (hello)
staňďulka 12. 7. 2013, 13:48
,-) ,-) Aničko ty jsi blázen. Já bych tohle nedala ani omylem - asi by mě to zabilo. :-) :-) Já teď taky dělala svatebák + jeden malej + 30 minidortíků a upřímně - mám toho dost. :-) :-) :-) Takže smekám až na zem, a abych nezapoměla - je to NÁDHERA, NÁDHERA, NÁDHERA. Vždycky se u tvých dortů kochám. (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y)
Česťa kuba 12. 7. 2013, 14:10
@staňďulka Stanďulko, nikdy neříkej nikdy ,-) Moc děkuji za pochvalu (L)tvé (^) (^) (^) jsou pastva pro mé oči :-o

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie