Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Houbový tatarák

0.0
Houbový tatarák

Potřebné ingredience

1 kg hříbků / směs/,3 větší cibule, 1 kečup asi 300 gr, 2 rajské protlaky cca 200 gramů celkem, 1-3 feferonky - nemusí být / já nedávám/ 2 palice česneku (klidně míň), sůl, mletý pepř, drcený kmín - a sádlo !!!

Postup přípravy

Hříbky pokrájíme a povaříme v osolené vodě asi 5 minut.Scedíme, pomeleme na jemno i s česnekem. Cibuli jemně nakrájíme, osmažíme na sádle do růžova a přidáme pomleté houby a ostatní přísady a společně asi 5- 10 minut podusíme.Plníme do sklenic a sterilujeme asi 45 minut na 90 st.C

Recept jsem získala od jedné milé známé a nedá mi to než se o něj s vámi podělit. Pomazánka je úžasná, krásně voní houbami a na opečeném toustu je luxusní !!! Navíc tím, že je sterilovaná, je kdykoliv k dispozici.
Když je taková bohatá úroda na houby jako letos, je škoda toho nevyužít :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

bedla7 (upraveno) 13. 10. 2017, 7:09
to vypadá zajímavě (Y) (Y) letos je hodné hub (clamp) (clamp) asi vyzkouším

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie