Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

lasaně (lazagne)

0.0
lasaně (lazagne)

Potřebné ingredience

lasaně, mleté maso, sůl, pepř, cukr, lečo zeleninové, plechovka žampionu, plechovka zeleniny (kukuřice, hrášek), cibule, česnek, kečup a malý protlak, strouhaný sýr.

Postup přípravy

Na omáčku osmahneme cibulku na oleji, na ní orestujeme mleté maso, osolíme, opepříme a přidáme prolisovaný česnek. Chvilku pod pokličkou dusíme. Pak přidáme zeleninové lečo, obě slité plechovky a opět chvilku povaříme. Nakonec přidáme kečup a protlak, promícháme, dochutíme cukrem, pepřem a solí. (směs musí být řídká, aby mohly lasaně natáhnout vlhkost.)
Na dno pěkáčku nalijeme směs a poklademe lasaněmi. Pak opět směs a opět lasaně. Když je pekáč plný, přikryjeme alobalem a dáme do trouby asi na 20 min při 160 st. Pak alobal sundáme a směs bohatě posypeme strouhaným sýrem. Dáme na 5-10 minut zapéct do trouby při 200 st. DOBROU CHUŤ!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie