Zobrazit přihlášovací formulář
NÁPOJE, DRINKY
Biki spritz

Biki spritz

Potřebné ingredience

kampáryrnprosekornšťáva z pomerančůrnbublinkatá voda

Postup přípravy

Smíchat a vypít!

Zobrazit více...
DORTY
ANDÍLEK PRO VICTORII

ANDÍLEK PRO VICTORII

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUSY: oba dva korpusy vanilkové s přidáním ochucovací vanilkové pasty
KRÉM: smetanový s mascarpone
NÁPLŇ: jahodové pyré s kousky jahod
SIRUP na korpusy: jahodový s…

Zobrazit více...
DORTY
EDERMAN - Minecraft

EDERMAN - Minecraft

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUSY: modrý s příchutí manga, červený s příchutí malin, žlutý s příchutí citronu
SIRUP na korpusy: citronový
KRÉM na naplnění: smetana + mascarpone vyšlehané s…

Zobrazit více...
ZAVAŘENINY
Merunkový džem nebo marmeláda

Merunkový džem nebo marmeláda

Potřebné ingredience

1kg meruňky - vypeckované, 1 vanilkový cukr, 800dkg cukr krupice, 1 ks želírovací prostředek Želírfix 1:1 nebo jiný druh

Postup přípravy

Vypeckované meruňky dáme do hrnce, přidáme cukr necháme v lednici do druhého dne. Druhý den přidáme želírfix a za stálého míchání přivedeme k varu. Povaříme cca 2 minuty, naplníme…

Zobrazit více...
DORTY
SPONGEBOB S PŘÁTELY

SPONGEBOB S PŘÁTELY

Potřebné ingredience

KORPUS: citronový KRÉM: smetanový s mascarpone NAPLŇ: JAHODOVÉ PYRÉ KRÉM NA OBMAZÁNÍ DORTU: bílkovo-máslový FONDÁN NA POTAŽENÍ: obarvený na modro DORTOVÁ FORMA: průměr 30 cm VÝŠKA DORTU: 11 cm MODELACE FIGUREK: modelovací pasta Irys Bianco White Master Martini

Postup přípravy

-

Zobrazit více...
DORTY
KRÉMOVÝ ČOKOLÁDOVÝ

KRÉMOVÝ ČOKOLÁDOVÝ

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS: kakaovo-čokoládový KRÉM: karamelový + smetanový s mascarpone KRÉM na obmazání dortu: máslovo-tvarohový DORTOVÁ FORMA: průměr 25 cm VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 4.196 g VÝŠKA…

Zobrazit více...
DORTY
DORT PRO ANDĚLKU

DORT PRO ANDĚLKU

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACE

Postup přípravy

KORPUSY: kakaové KRÉM: čokoládový + smetanový s mascarpone NÁPLŇ: jahodové pyré na smetanovém krému BÍLÁ GANACHE: z bílé čokolády na slabé potření a zahlazení dortu BÍLKOVO…

Zobrazit více...
DORTY
NAROZENINOVÝ DORTÍK

NAROZENINOVÝ DORTÍK

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACE

Postup přípravy

MEDOVÉ PLÁTY O PRŮMĚRU 21 cm KRÉM: smetanový s mascarpone a zakysanou smetanou SIRUP na prokapání: kávový s rumem MODELACE: bílý fondán + čokohmota SESTAVENÍ DORTU: celkem ze…

Zobrazit více...

Kategorie