Zobrazit přihlášovací formulář

Vyzkoušeli jste: Jak dopadlo testování plenek a plenkových kalhotek Bebelo

  • Publikováno:
Vyzkoušeli jste: Jak dopadlo testování plenek a plenkových kalhotek Bebelo

Dvacet z vás mělo možnost osobně vyzkoušet nové plenky a plenkové kalhotky BEBELO® pro děti od 2 do 20 kg, které zajišťují maximální ochranu proti protečení ve dne i v noci, dobře drží a zároveň jsou velice šetrné k citlivé dětské pokožce. O své zkušenosti s nimi se s vámi ve svých recenzích na webu Mimibazar následně podělily. Podívejte se, jak byly s testovanými výrobky spokojené.

Nové plenky a plenkové kalhotky BEBELO® pro děti od 2 do 20 kg poskytují dítěti pocit sucha a pohodlí až po dobu 12 hodin, a to díky jedinečnému systému SeconDry®, který rychle odvádí vlhkost od pokožky, a zajišťuje jí tak optimální ochranu. Jsou vybaveny měkkým buničitým jádrem s absorpčními kanálky, které odvádí vlhkost po celé délce plenky. Povrchová vrstva, která je v přímém kontaktu s pokožkou dítěte, je navíc velmi jemná a hebká. Elastické upevňovací pásky se perfektně přizpůsobí tělíčku dítěte, a nabízí tak dostatečnou volnost a naprostý komfort při nošení. Jsou dermatologicky testovány a bez parfemace.

Teď už ale dost o teorii, důležitější je, jak se plenky a plenkové kalhotky BEBELO® osvědčily. Testerky vybrané z vašich řad je na dětech otestovaly v praxi. A v podstatě všechny se shodují v tom, že jsou tyto plenky úžasně tenké, příjemné na dotek a mají výbornou absorbční schopnost, vydrží totiž skutečně celou noc. Obrovským plusem plenek je podle testerek také to, že poskytují dostatek prostoru pro pohyb i baculatějších nožiček, lem s gumičkami neškrtí, přesto dobře drží a chrání proti protečení. Za klad většina z nich označila skutečnost, že jsou plenky bez parfemace a děti z nich nejsou opruzené. Velmi oceňovanou byla také skutečnost, že jsou plenky hodně vysoké, takže nedochází k nežádoucím únikům horem. Jediným mínusem byla pro některé absence indikátoru moči a také to, že se plenky neprodávají i ve velkém balení.

Teď už se ale podívejte na některé z recenzí.

Poznámka:

Recenze mohou být redakčně zkráceny. Kompletní recenze všech testerek si můžete přečíst pod informacemi k testování na https://www.mimibazar.cz/testovani/bebelo.

https://www.mimibazar.cz/blog/994/testovani-plenek-bebelo-c-4-7-17kg

AndreaD.(AndreaDítě)

Při otevření balíku jsem necitíla žádnou parfemaci, plenky jsou tenké, na dotek jsou hrozně příjemné a co teprve na dětskou prdelku (malá neměla žádnou reakci na změnu pleny).

Musím říct, že savost je teda perfektní, naše malá princezna je citlivka, stačí málo a už se mění plenka za čistou byť v té předchozí toho moc nebylo. Při dnešním přebalování cca po 5h (to prosím ani nekuňkla) jsem měnila plenu se kterou bych mohla rozbít v klidu okno :)

Vhodné jsou i na noc, neprotečou a vydrží.

Jediné mínus (ale v dnešní době je to vymoženost) mi chybí akorát indikátor vlhkosti.


https://www.mimibazar.cz/blog/1013/testovani-plenek-bebelo

JiřinaK.(jiřina)

Po rozbalení plenek jsem byla příjemně překvapena, že plenky vypadají prodyšně a jsou velmi tenké. Jejich materiál je hladce jemný, příjemný na dotek a nejsou vůbec cítit. 

Na střihu plenek oceňuji, že jsou dostatečně dlouhé na zádech a jsou miminku pohodlné, protože poskytují dostatek prostoru pro pohyb baculatých nožek. Lem s gumičkami neškrtí, přesto dobře drží a chrání proti protečení. Absorbční schopnost plenek je výborná, plenka nepropustila moč ani při použití na celou noc. Plenka Bebelo dobře saje a udrží i kojeneckou stolici. Jen vyjímečně se stalo, že kolem lemu trochu stolice proteklo a malinko se ušpinil lem bodynka. Většinou s tímto problém nebyl. 

Simonka byla v těchto plenkách spokojená, plenky dobře odvádějí vlhkost dovnitř a miminko se cítí v suchu. Pokožka dcerky byla po celou dobu používání krásně zdravá, nezaznamenala jsem žádné zarudnutí ani podráždění (zde jen doplním, že při každém přebalení používáme preventivně kojenecký ochranný krém). 

Celkově mohu plenky Bebelo jedině doporučit. Vyhovovaly nám po všech stránkách, jsou zcela srovnatelné s dražšími Pampers premium care, které jsme používaly dříve, naopak mají oproti nim výhodu, že nejsou z výroby nijak cítit. Také vel. plenek Bebelo 4-9 kg sedí mojí dcerce lépe, než vel. Pampers premium care 4-8 kg, které už Simonce začaly být těsné kolem nožek. 

Jsem moc ráda, že jsem dostala příležitost tyto plenky vyzkoušet. Za velmi přijatelnou cenu poskytují vysokou kvalitu i komfort pro dítě. Budeme je používat i nadále.

https://www.mimibazar.cz/blog/997/testovani-plenky-bebelo-c-4

LucieV.(Lucinka028)  

Plenky mě velmi překvapily, a i když to není tak známá značka, tak jsem s nimi byla velmi spokojena.

Co se týče materiálu – velmi příjemné na dotek, gumičky v plenkách jsou hodně pružné, takže oceňuji, že nejsou otlačená třísla. Lepící pásky také drží skvěle a plenky jsou krásně tenké. Dcera měla plenku celou noc, a ráno vše v pořádku, plenka „suchá“,a žádná reakce na pokožce, což je také super. Celkový design plenek je také moc pěkný.

V celkovém hodnocení u mě plenky obstály skvěle a určitě je DOPORUČUJU! 


https://www.mimibazar.cz/blog/999/testovani-plenek-bebelo-vel-4

LenkaH.(lendulikshfo)

Testovali jsme velikost 4 maxi, výrobce uvádí velikost 7-17 kg. Kryštůfek váží 9 kg, plenky mu seděly dobře. Pro mě u plenek není rozhodujícím faktorem cena, ale spokojenost mého dítěte. Stále hledáme ty pravé. 

Plenky BEBELO nejsou parfémované a po otevření obalu nebyl cítit ani žádný zápach, což se mi u některých plenek stává. Ani počůraná plena nikterak chemicky nezapáchá. Desing plenek je příjemný, mají dvě varianty obrázku. Suchý zip lze opakovaně rozepnout a zapnout, drží pevně. Plenka nemá indikační proužek moči, mně to však nevadilo.

Testování na noc jsem se trochu bála, syn se budí několikrát na kojení, ale pleny mile  překvapily, vydržely celou noc, neprotekly. Krýša se ani jednou neoprudil.

O plenkách jsem před testováním neslyšela a asi by mě ani nenapadlo si je koupit, ale přesvědčily mě. Jsem ráda, že jsme je mohli vyzkoušet a určitě se k nim budeme vracet.


https://www.mimibazar.cz/blog/1011/testovani-plenkovych-kalhotek-bebelo-vel-2

LucieL.(dudlinka13)

Děkujeme za možnost otestování plenkových kalhotek Bebelo. Máme velikost 2. Materiál překvapivě velmi příjemný. Nic se nikde netrhá, lepítka dobře drží, dobře se rozbalují. Mírně protekla zatím jen jedna, ale tu dával manžel, takže možná špatně :)

Jinak plenky drží dobře, nedělají otlaky ani na bříšku, ani na nožičkách, vlhkost odvádí celkem rovnoměrně. I po pročůrání nejsou tak těžké jako plenky jiných značek, takže děťátko nijak neomezují a nezatěžují. 

https://www.mimibazar.cz/blog/1008/testovani-plenek-bebelo-vel-2

KristýnaH.(KristýnaHoráková2)

Syn váží okolo 5 kil a plenky ve velikosti 2 nám sedli krásně. Musím říct, že ihned po prvním vytažení z balení byly plenky pro mě velice příjemné na dotek jak z venkovní strany, tak ze strany vnitřní, která se dotýká našich nejmenších. 

Co je hlavní, sedl nám i materiál. Neobjevilo se žádné opruzení ani nic podobného a plenky mají opravdu dobrou savost.

Zapínání mají jako již snad všechny plenky na suchý zip a zapínání je elastické, což je za mě důležitá vlastnost plenky. Přední část plenky u okraje ma hrubší absorbční vrstvu, aby nedocházelo k únikům. Po okrajích má gumičky, které nijak netlačily, ani neškrtily. 

Na balení je také uvedeno, že vydrží 12 hod. Plenky jsme tedy hned otestovali i přes noc a vydržely zatím každou noc. A můžu znovu potvrdit, že mají opravdu dobrou savost a vydrží toho dost. Občas mi přišlo, že ta plenka ráno váží více, než můj syn :-)

Se synem tyto plenky určitě doporučujeme všem maminkám, které hledají kvalitní plenky, které se nemusí bát používat i v noci.


https://www.mimibazar.cz/blog/1025/testovani-plenek-bebelo


MonikaB.(monik111)

Moc děkuji za možnost testování těchto plenek, konkrétně velikost 4, protože žádná jiná značka nám nesedla tolik jako tato. Plenky jsou dostatečně dlouhé, tudíž se nám nestalo, že by nějaká "nehoda" vylezla až na záda, stejně tak, díky pružným gumičkam u nožiček, se malý ani jednou nepročůral.

Plenky jsou super tenké a velmi prodyšné takže se žádné opruzeniny nekonaly a jako třešnička na dortu je krásný jednoduchý design.

Jediná má výtka k těmto plenám je ta, že bych uvítala kdyby se prodávaly i ve větším balení. Jinak za nás naprostá spokojenost a můžeme jen doporučit. 

https://www.mimibazar.cz/blog/1001/plenky-bebelo-recenze

EvaS.(S.moulineck.a)

Mám syna, který má 20 měsíců a vyzkoušeli jsme 5 druhu plenek, ale zatím mu vadily všechny kromě 2 druhů. S plenkama BEBELO jsem ale spokojená, jsou z hodně příjemného materiálu, pěkně pruží... Na malém krásně sedí. Ani se nehnou. Dám mu plínku večer v 19 h a úplně v pohodě vydrží až do 7 rána a neproteče. Přes den se ani jednou nestalo, že by ji pročural nebo prokakal. A vůbec není malý opruzený, což je za mě veeeliké plus.

Takže plenky Bebelo určitě doporučuji a myslím, že dokud malý nezačne chodit na WC, zůstaneme u nich. 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie