Zobrazit přihlášovací formulář

Vyzkoušeli jste: Extra jemný dětský krém Sebamed pokožku zklidní, regeneruje a ochrání před mrazem

  • Publikováno:
Vyzkoušeli jste: Extra jemný dětský krém Sebamed pokožku zklidní, regeneruje a ochrání před mrazem

Deset z vás mělo možnost se svými dětmi osobně vyzkoušet Sebamed dětský krém extra jemný, který byl speciálně vyvinut pro citlivou dětskou pokožku miminek, batolat a dětí. A jak testování dopadlo? To se dočtete v recenzích, v nichž naše čtenářky osobně popsaly své zkušenosti s tímto krémem. Podívejte se, jak byly s testovaným výrobkem spokojené.

Dětský krém extra jemný sebamed byl speciálně vyvinut pro citlivou dětskou pokožku miminek, batolat a dětí. Díky svému pH 5,5 podporuje vývoj a obnovu přirozeného ochranného pláště a vhodný je i do nadcházejícího sychravého a vlhkého počasí, kdy potřebuje dětská pokožka ještě intenzivnější péči. 

Krém je pro své extra jemné složení, jehož součástí jsou panthenol, alantoin, heřmánkový extrakt a hydratační a ochranný komplex, který zklidňuje a podporuje regeneraci podrážděné kůže, ideální na mazání celého těla včetně obličeje, kolínek a dalších citlivých míst, kde může docházet k poškozování kůže, a to včetně oblastí pod plenkami. Pomáhá totiž zároveň předcházet vzniku opruzenin a stimuluje hojení. To si měly možnost ověřit maminky již dříve, kdy se krém i další produkty z řady sebamed Baby umístily na předních příčkách v oblíbenosti při testování na jiných rodičovských webech. Jak se ale tento krém osvědčil u našich testerek při péči o ty nejmilovanější? 

Všechny maminky se v hodnocení testovaného krému v podstatě shodují. Ocenily především to, že pokožku chrání před vlivy nepříznivého a chladného počasí, suchou pokožku skvěle hydratuje, tu podrážděnou dokonale uklidňuje a hojí. Přesto, že není parfémovaný, příjemně a nevtíravě voní. Jako velké plus označily testerky také balení, které nenechavé dětské ručičky nedokázaly otevřít. Překvapené byly ale hustou konzistencí krému, kvůli které se trochu obtížněji nanáší. I přes ní se ale poměrně dobře vsakuje a na pokožce nezanechává mastný film, ani nešpiní oblečení.

Teď už se ale podívejte přímo na některé z recenzí. Ty mohou být redakčně upraveny nebo zkráceny. Kompletní recenze všech testerek si můžete přečíst pod informacemi k testování ZDE >> Na těchto osobních blozích se dozvíte, jaké jsou jejich zkušenosti a postřehy, můžete si prohlédnout fotografie z testování.

Asi nejlépe popsala své zkušenosti maminka Kateřina T., která napsala: "Při přihlášení do testování jsem samozřejmě četla popis produktu, ale nějak mi v hlavě uvízlo jen to, že je vhodný na opruzený zadeček. A pak, když nám přišel, tak jsem byla potěšená, že je vlastně na celé tělíčko. Při prvním použití jsem krém použila na záhyby v tříslech a na zadeček miminka, kde bylo viditelné lehké začervenání (podráždění). Při dalším přebalování bylo začervenání pryč, takže složky, které krém obsahuje, opravdu účinkují. Miminko mám spokojené, neuplakané, a tím pádem jsem spokojená i já." Neopomněla se podělit ani o zkušenosti s aplikací krému. "Krém má super strukturu, neroztéká se, ale ani není tuhý, takový zlatý střed. Z mého pohledu naprosto vyhovující pro nanášení. Krém jsem lehce a krásně rozetřela, dokud se bílé zbarvení krému neztratilo, na kůži zůstal film, který se za nějakou dobu pak také vstřebal. Na čerstvě rozetřený krém jsem natáhla oblečení,  na němž nezůstal žádný flek, ani známky jakéhokoliv ušpinění."

Zkušenosti s testováním popsala také Martina K., jejíž syn je atopik. "Produkt jsem zpočátku raději použila na pro nás méně citlivá místečka, jako jsou záhyby na pokožce, obličej a ručičky. Používali jsme téměř denně, i teď v chladném počasí. Po celou dobu používání se neobjevilo nejmensí podráždení, zřejmě díky obsahu lipidů a pečující jojobě s panthenolem. Krém velmi příjemně čistě voní, je ale velmi hutný a trochu s obtížněji se nanáší, nezanechává mastný film a dobře se vstřebává. Zavíraní je velmi pevné a nestane se, že by neodolalo neposedným dětským ručičkám."

Problémy se synovou suchou pokožkou trápily také maminku Marcelu K."Když jsem zahlédla možnost přihlásit se na testování extra jemného krému pro děti od značky Sebamed neváhala jsem ani minutu! Značku Sebamed jsem si velice oblíbila, jejich výrobky řady baby jsou 100 % bez mýdla, alkalických složek a bez konzervantů a barviv. Takže jsou vhodné pro citlivou dětskou pokožku. Složení je pro mě jako mámu malého dítěte rozhodující a velmi důležité, syn má navíc místy pokožku velmi suchou, takže jsem věděla, že tento krém mu může jen pomoci. Krém jsem využila hlavně na namazání těla po koupeli. Krásně se roztírá, celkem rychle se vpije do kůže a nezanechává na pokožce mastný filtr. Je bez parfemace, ale přesto tak příjemně voní :) Musím říct, že rozdíl jsem na pokožce poznala po pár aplikacích, suchá místa byla krásně hydratována. A celkově se synovi pokožka zlepšila. Jelikož krém obsahu panthenol, který urychluje regeneraci mazala jsem synovi i drobné odřeniny a škrábance. Další využití jsem našla při tomto zimním počasí, protože se venku ochladilo, krém jsem použila vždy po příchodu z procházky. Syn měl červené a suché tváře od chladného počasí a krém mu pokožku krásně zklidnil. Tento krém má zkrátka široké použití a určitě ho využije každá maminka. Balení je navíc velké, takže i nějakou chvíli vydrží, což je další plus."

Způsob zavírání a jeho odolnost proti nenechavým dětem ocenila i další z maminek. "Krém má velmi pevné balení což je super u dětiček, které už vše zkoumají a dokáží vše otevřít. Používala jsem tento krém především na zarudlá místa na pokožce mého syna a mohu říct, že za nás je super, vyhovuje nám a pomáhá. Krém má příjemnou vůni a zanechává velmi příjemnou pokožku. Jediná věc, kterou bych mohla vytknout je tuhá konzistence, ale to určitě není problém," napsala Daniela Š.

Spokojená s vlastnostmi krému byla také testerka s nickem Catarine: "Dětský krém sebamed se velmi rychle se vstřebává a zanechává pokožku vláčnou. Pokožka dcery byla po nanesení příjemná, nelepivá - žádný nepříjemný film. Doporučuji krém prvně zapracovat v dlaních a až následně aplikovat na dětskou pokožku (jak je také uvedeno v návodu), hůře se rozmazává, tedy alespoň já jsem měla ten pocit. Má velmi příjemnou vůni, čistou a jemnou, nic umělého a zbytečně aromatizovaného. K promazání dětské pokožky ho mohu jen doporučit," napsala.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie