Zobrazit přihlášovací formulář

Fantastická halenka Cecil - M - top stav

Administrace

Fantastická halenka Cecil - M - top stav

240 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 58 Kč
Prodám tuto působivou překrásnou halenku od Cecil v nádherným projmutým střihu se spousty vychytaných detailů jako nádhernými knoflíčky zdobené náprsní kapsičky, jakoby džínovou paspulkou zdobené části knoflíkové lišty, límečku a konce rukávků, stejně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Fantastická halenka Cecil - M - top stav

240 Kč
  • Popis zboží
Prodám tuto působivou překrásnou halenku od Cecil v nádherným projmutým střihu se spousty vychytaných detailů jako nádhernými knoflíčky zdobené náprsní kapsičky, jakoby džínovou paspulkou zdobené části knoflíkové lišty, límečku a konce rukávků, stejně jako dole na bocích, kde je z této látky ve vzhledu džínoviny našitý ozdobný trojúhelníčkový kousek pro ještě větší šmrnc, touto úžasnou džínovou imitací je zdoben i zdobný siluetový šev zdůrazňující projmutí (viz detailní fotka). Je to výjimečný kousek, který si zamilujete!!! Pro mě je bohužel krátká, jinak bych ji utahala do roztrhání :-)

Materiál moc příjemný, lehoučký, krásně pružný, velmi kvalitní!!! 62% bavlna + 35% polyester + 3% elastan - opravdu parádička, moc příjemný na nošení i na dotek :-) Doplňující látka ve vzhledu džínoviny je také lehoučká a kvalitní a je ze 100% bavlny, ta není pružná.

Vel. udaná S, podle mě vhodná spíše pro M, kam také řadím, řiďte se ale rozměry, měřím a popisuju vždy velmi pečlivě a to v klidu až v nenásilném napnutí, abyste věděly, kam až pohodlně povolí.. Délka od ramen cca 62 cm, průramky 49-55 cm, sedlo měřené na zádech po švu 37-38,5 (je to ten rozměr, který udává tu S-M velikost, je to šířka zad nad lopatkami), pas cca 46-52 cm.

Barvy odpovídají fotkám, je to kombinace tyrkysově a blankytně modré, cihlové, lososové, malinové, růžové, šeříkové a hnědé, doplněná ještě šedou, žlutou, pískovou a krémově bílou. Barvy působí sladěně a moc hezky.

Stav - jako nová, měla jsem ji sotva párkrát na sobě, je mi moc krátká tak se v ní kvůli přibraným kilům necítím, lépe bude vypadat na štíhlé figurce :-)

Tip: je super skvělá např. k těm parádním džínovým harémkám Desigual kt. vidíte na posl. fotce, najdete je v další nabídce
  • Značka

    CECIL

  • Velikost

    M

  • 9. 5. 2022, 7:40

  • Zobrazení

    259

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Poutavý výrazný delší top DSGL - S
KRÁSNÝ ELASTICKÝ TOP S LÍMEČKEM - S/M -
Jemný pastelový top - M/L
Luxusní triko Desigual - S -!
Krásná originální blůzka Blind Date XL
Nádherná vestička Tom Tailor - S - super stav

Kategorie