Zobrazit přihlášovací formulář

ŠEDÝ KOBEREC, nízký vlas, barevné pruhy 133x195 cm

Administrace

ŠEDÝ KOBEREC, nízký vlas, barevné pruhy 133x195 cm

1 299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 129 Kč
... široké proužky mají hřejivé barvy, které Vašemu pokoji dodají harmonickou atmosféru. Velikostí se skvěle hodí na pohovku nebo postel a udrží si krásu i po letech tance, jógy a dětských her. Dokonale se hodí k posteli. Každé ráno na vás čeká, aby Vaše…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ŠEDÝ KOBEREC, nízký vlas, barevné pruhy 133x195 cm

1 299 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... široké proužky mají hřejivé barvy, které Vašemu pokoji dodají harmonickou atmosféru. Velikostí se skvěle hodí na pohovku nebo postel a udrží si krásu i po letech tance, jógy a dětských her. Dokonale se hodí k posteli. Každé ráno na vás čeká, aby Vaše nohy po ránu přivítal hřejivým dotykem. Nízký vlas potěší Vaše chodidla. Koberec je ze syntetických vláken, takže je bytelný a odolný proti skvrnám. Tento materiál nepouští chlupy a snadno se udržuje. Skvěle se hodí na všechny druhy podlah. Dokonce i vytápěnou. Tento koberec se hodí pod 2–3 místnou pohovku, ale můžete ho dát i pod jiné, podle toho, jak ho položíte. Strojově tkaný koberec. Nové, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !

.......................................

Návod na údržbu
Neprat. Nebělit. Nesušte v sušičce. Nežehlit. Nečistit chemicky. Koberec pravidelně vysávejte a otáčejte. Suché skvrny: odstraňte okamžitě pečlivým seškrabáním směrem ke středu skvrny. Mokré skvrny nevytírejte. Vysajte je papírovou utěrkou a zlehka otřete utěrkou a jemným saponátem. V případě potřeby využijte služeb profesionální čistírny koberců. Vždy používejte standardní nástavec, nikdy nepoužívejte rotační kartáč pro vysávání koberce.

.......................................

Materiál:
100% polypropylen
  • Značka

    IKEA

  • Velikost

    XL

  • Rozměry

    Délka: 195 cm. Šířka: 133 cm. Tloušťka: 12 mm. Plocha: 2,59 m². Povrchová hustota: 1880 g/m². Hustota vlasu (g/m2): 680 g/m². Tloušťka vlasu: 9 mm.

  • 9. 7. 2021, 11:38

  • Zobrazení

    275

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

ŽLUTÝ koberec, nízký vlas, 133x195 cm
Růžový koberec, motiv hvězdy, 133x160 cm

Kategorie