Zobrazit přihlášovací formulář

Lego Duplo 10929 Town Domeček na hraní

Administrace

Lego Duplo 10929 Town Domeček na hraní

1 100 Kč 1 590 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Všechny děti milují hraní si na mámu s tátou v domácnosti. A díky tomuto snadno sestavitelnému, otevřenému a přístupnému domečku se k nim nyní můžete přidat! Stavebnice velkého rodinného domu Tento pestrobarevný, moderní domeček pro panenky poskytuje…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lego Duplo 10929 Town Domeček na hraní

1 100 Kč
  • Popis zboží
Všechny děti milují hraní si na mámu s tátou v domácnosti. A díky tomuto snadno sestavitelnému, otevřenému a přístupnému domečku se k nim nyní můžete přidat! Stavebnice velkého rodinného domu Tento pestrobarevný, moderní domeček pro panenky poskytuje batolatům spoustu příležitostí k hraní a učení. Hrajte si společně, učte děti o každodenním životě a ukažte jim, jak se připravují a kdy se jí jídla a co se dělá předtím, než se jde večer do postele. Najdete zde figurky maminky, tatínka a dítěte, a navíc pejska a medvídka – při přehrávání příběhů s touto rodinkou budou děti rozvíjet své emoční dovednosti. Při nikdy nekončícím hraní s touto propracovanou sadou budete moci se svým malým stavitelem sdílet jeho důležité vývojové milníky. Abyste si užili ještě více zábavy, můžete ze stejných dílků postavit dům s věží či obytný domek! Skvělá vzdělávací hračka pro batolata Výukové hračky LEGO DUPLO, které nabízí známé postavy a rozpoznatelná prostředí, dětem otevírají svět neomezeného hraní a podporují rozvoj důležitých dovedností.

Zatímco si děti hrají s tímto snadno sestavitelným, otevřeným a přístupným domečkem pro panenky 3 v 1, rozvíjejí jemnou motoriku a sociální a emoční dovednosti.
Tento všestranný domeček na hraní nabízí kuchyň, obývací pokoj, koupelnu a ložnici. Je plný realistických detailů, jako je například otevírací lednička. Žije v něm maminka, tatínek, dítě, pejsek a plyšový medvídek a najdete v něm spoustu zábavných doplňků.
Učte děti o každodenním životě a povězte jim o vaření a stolování a o tom, co se dělá předtím, než se jde večer do postele. Přestavějte hlavní dům na dům s věží a pak na obytný domek! Přehrávejte si společně nespočet příběhů a objevujte nekonečné herní možnosti.
Děti si zamilují prožívat ná
  • 17. 11. 2020, 20:30

  • Zobrazení

    142

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

LEGO 11009 CLASSIC Kostky a světla
LEGO Classic 10692 Tvořivé kostky
LEGO Classic 11008 Kostky a domky

Kategorie