Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO Friends 41420 Adventní kalendář

Administrace

LEGO Friends 41420 Adventní kalendář

590 Kč 790 Kč
Zaujalo 4 uživatele
Zpříjemněte si nekonečné čekání na Vánoce s adventním kalendářem od LEGO Friends. Každé políčko děti překvapí novým sestavitelným modelem. Kalendář je plný roztomilých vánočních postav, které spadají do tří tematických částí: Emmin pokojíček, Santova…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO Friends 41420 Adventní kalendář

590 Kč
Koupit
Zpříjemněte si nekonečné čekání na Vánoce s adventním kalendářem od LEGO Friends. Každé políčko děti překvapí novým sestavitelným modelem. Kalendář je plný roztomilých vánočních postav, které spadají do tří tematických částí: Emmin pokojíček, Santova dílna a zimní království. Děti s každým políčkem prožijí část vzrušujícího vánočního příběhu.

Děti si mohou modely, mezi kterými najdou také LEGO Friends minipanenky paní Santa Clausové a 2 elfů, vystavit v pokojíčku nebo si s nimi hrát a vytvářet vlastní kreativní příběhy. Sada obsahuje také celou řadu akčních prvků, včetně zábavného katapultu na sněhové koule nebo skateboard.

Lego Friends je stavebnice, jejíž cílovou skupinou jsou dívky od 4 let. V hlavní roli se představuje pět kamarádek (Olivia, Emma, Mia, Andrea a Stephanie), které společně podnikají různá dobrodružství. Někdy si dívky vyrazí do aquaparku, do džungle, ke kadeřníkovi či na pláž, jindy zase na misi na záchranu delfínů. Domovem jim je rozšiřitelné městečko Heartlike City. Objevte další stavebnice z řady Lego Friends, rozšiřte svou sbírku a kombinujte jednotlivé dílky.
  • 10. 12. 2023, 20:25

  • Zobrazení

    812

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

LEGO 11009 CLASSIC Kostky a světla
LEGO Classic 10692 Tvořivé kostky
LEGO Classic 11008 Kostky a domky

Kategorie