Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO City 60245 Loupež s Monster Truckem

Administrace

LEGO City 60245 Loupež s Monster Truckem

850 Kč 1 190 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Spící ostrahu banky právě probudila rána, protože Big Betty a její lstivý komplic vybavili super výkonný Monster Truck obrovským magnetem a právě vyrvali sejf ze zdi banky! Pomozte policejnímu strážníku Tomu Bennettovi chytit zloděje v policejní dodávce.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO City 60245 Loupež s Monster Truckem

850 Kč
  • Popis zboží
Spící ostrahu banky právě probudila rána, protože Big Betty a její lstivý komplic vybavili super výkonný Monster Truck obrovským magnetem a právě vyrvali sejf ze zdi banky! Pomozte policejnímu strážníku Tomu Bennettovi chytit zloděje v policejní dodávce. Poté mobilizujte policistku na její superrychlé motorce a pusťte se do honičky.

Stavebnice obsahuje Monster Truck zlodějů s magnetickým ramenem, budovu banky s magnetickým sejfem, policejní dodávku a motorku, mini figurky policejního hrdiny Toma Bennetta a zlodějky Big Betty. Policejní dodávka a budova banky nabízejí propracovaný interiér. Tuto sadu lze kombinovat s ostatními originálními Lego sadami.
LEGO City Policie

Dohlédněte na pořádek ve městě, uhánějte policejním autem nebo vybudujte policejní stanici. Série stavebnic LEGO City Policie nabízí propracované budovy, modely aut a různorodé postavy, které oživí vaše město z kostek. Hra na policajty a zloděje může začít.
  • 18. 2. 2023, 13:54

  • Zobrazení

    602

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

LEGO 11009 CLASSIC Kostky a světla
LEGO Classic 10692 Tvořivé kostky
LEGO Classic 11008 Kostky a domky

Kategorie