Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO Harry Potter 75947 Hagridova bouda: Záchrana

Administrace

LEGO Harry Potter 75947 Hagridova bouda: Záchrana

1 200 Kč 1 690 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 7 uživatelů
LEGO Harry Potter 75947 Hagridova bouda: Záchrana Klofana LEGO Harry Potter je inspirováno sérií knih a filmů o mladém čaroději Harrym Potterovi. Nechte se vtáhnout do tajemného světa čar a kouzel a pomozte Harrymu a jeho kamarádům bojovat proti…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO Harry Potter 75947 Hagridova bouda: Záchrana

1 200 Kč
  • Popis zboží
LEGO Harry Potter 75947 Hagridova bouda: Záchrana Klofana
LEGO Harry Potter je inspirováno sérií knih a filmů o mladém čaroději Harrym Potterovi. Nechte se vtáhnout do tajemného světa čar a kouzel a pomozte Harrymu a jeho kamarádům bojovat proti nepřátelům a Lordu Voldemortovi. Můžete kouzlit, létat na koštěti nebo připravovat magické lektvary, fantazii se meze nekladou.

Stavebnice LEGO rozvíjí kreativitu a jemnou motoriku dětí. V případě LEGO Harry Potter i jejich představivost, která v tomto případě pracuje na plné obrátky.

Stavebnice Lego Harry Potter je určena malým kouzelníkům od 7 let. Prožijte znovu naplno nejzásadnější momenty, které jsou věrně zachyceny postavami a místy ze série příběhů o kouzelníkovi Harry Potter a jeho přátelích Hermioně Grangerové a Ronu Weasley. V magickém světě stavebnice Lego Harry Potter se tak znovu setkáte s oblíbenými hrdiny, se kterými se můžete vydat na průzkum po chodbách školy v Bradavicích, nebo si zahrát famfrpálový turnaj. Objevte jaká další dobrodružství můžete zažít se stavebnicí Lego Harry Potter.
  • 2. 11. 2021, 20:51

  • Zobrazení

    447

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

LEGO 11009 CLASSIC Kostky a světla
LEGO Classic 10692 Tvořivé kostky
LEGO Classic 11008 Kostky a domky

Kategorie