Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO Technic 42120 Záchranné vznášedlo

Administrace

LEGO Technic 42120 Záchranné vznášedlo

530 Kč 850 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Hledáte perfektní dárek pro děti, které mají rády vzrušující vozidla? Pak si určitě zamilují stavebnici Záchranné vznášedlo. Je plná autentických prvků a zárukou nespočtu napínavých příběhů a odvážných misí. Holky a kluci ve věku od 8 let si mohou užít…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO Technic 42120 Záchranné vznášedlo

530 Kč
  • Popis zboží
Hledáte perfektní dárek pro děti, které mají rády vzrušující vozidla? Pak si určitě zamilují stavebnici Záchranné vznášedlo. Je plná autentických prvků a zárukou nespočtu napínavých příběhů a odvážných misí. Holky a kluci ve věku od 8 let si mohou užít funkci vznášení, kdy se model pohybuje na skrytých kolech. Navíc nabízí otočné vrtule, varovný maják, kokpit se sedadly, ovládací panel a spoustu dalších detailů, které děti nadchnou.

A jakmile usoudí, že je čas vyrazit na další misi, mohou přijmout novou stavitelskou výzvu a přestavět model na dvoumotorové letadlo s pohyblivými směrovými kormidly a klapkami.

Stavebnice z řady LEGO Technic jsou inspirované skutečnými stroji, vozidly a všemožnou technikou. LEGO Technic nadchne především starší děti, ale stejně dobře si s ní vyhrají i dospělí. S využitím dalších řad stavebnice LEGO můžete stavět a rozšiřovat modely na větší a funkční celky.
  • 13. 11. 2021, 20:16

  • Zobrazení

    241

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

LEGO 11009 CLASSIC Kostky a světla
LEGO Classic 10692 Tvořivé kostky
LEGO Classic 11008 Kostky a domky

Kategorie