Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO Duplo 10945 Popelářský vůz a recyklování

Administrace

LEGO Duplo 10945 Popelářský vůz a recyklování

350 Kč 450 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Tato stavebnice nabízí pestrou škálu funkcí a doplňků, které inspirují k hravému učení o třídění odpadu a recyklaci. Nechybí jezdící popelářský vůz a barevné popelnice s ladícími pytli na odpadky. Všestranná stavebnice na motivy popelářů, která…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO Duplo 10945 Popelářský vůz a recyklování

350 Kč
  • Popis zboží
Tato stavebnice nabízí pestrou škálu funkcí a doplňků, které inspirují k hravému učení o třídění odpadu a recyklaci. Nechybí jezdící popelářský vůz a barevné popelnice s ladícími pytli na odpadky.

Všestranná stavebnice na motivy popelářů, která zábavnými aktivitami podněcuje hravé učení. Ve stavebnici naleznete 2 Duplo figurky, popelářský vůz, 3 pytle, 3 popelnice a smeták. Skvělý způsob, jak s dětmi od 2 let společně prožívat vývojové milníky.

S touto stavebnicí na motivy popelářů si děti užijí hromadu legrace a naučí se spoustu věcí. Budou dávat pytle na odpadky do správných popelnic podle barev, procvičí své jemné motorické dovednosti díky otevíracím víkům a autentickým detailům popelářského vozu, zažehnou jiskru své představivosti při hraní bezpočtu příběhů a osvojí si ekologický přístup, který jim vydrží po celý život.

Stavebnice Lego Duplo díky nadstandardní velikosti a pestrobarevným kostkám perfektně padne do ruky dítěti od 1,5 roku. Rozvíjí jemnou motoriku, stimuluje zrak a podporuje dětskou fantazii společně s kreativitou. K dispozici jsou jednoduché sady i tematická balení se zvířátky, dopravními prostředky a většími stavbami. Stavebnici lze kombinovat s dalšími sadami z řady Lego Duplo.
  • 5. 11. 2022, 20:03

  • Zobrazení

    318

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

LEGO 11009 CLASSIC Kostky a světla
LEGO Classic 10692 Tvořivé kostky
LEGO Classic 11008 Kostky a domky

Kategorie