Zobrazit přihlášovací formulář

Efektní BÍLÝ LED světelný řetěz → 12 žárovek

Administrace

Efektní BÍLÝ LED světelný řetěz → 12 žárovek

129 Kč
Zaujalo 2 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 69 Kč
... pokud chcete svůj byt vyzdobit pro zvláštní příležitost, světelné řetězy jsou skvělou volbou. A můžete je využít i ve všední dny. Použijte je při přípravě stolu nebo při vytváření útulné atmosféry v hale nebo v ložnici. Osvětlovací pokojový řetěz…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Efektní BÍLÝ LED světelný řetěz → 12 žárovek

129 Kč
Koupit
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
... pokud chcete svůj byt vyzdobit pro zvláštní příležitost, světelné řetězy jsou skvělou volbou. A můžete je využít i ve všední dny. Použijte je při přípravě stolu nebo při vytváření útulné atmosféry v hale nebo v ložnici. Osvětlovací pokojový řetěz můžete upravit podle sebe, abyste jej sladili s ročním obdobím nebo stylem. Stačí přidat dekorace a kdykoli je změnit. Celkem 12 svítících žárovek v řetězu, ideální k navození sváteční atmosféry ve vnitřních prostorách. Pokud chcete svůj byt vyzdobit pro zvláštní příležitost, světelné řetězy jsou skvělou volbou. A můžete je využít i ve všední dny. Použijte je při přípravě stolu nebo při vytváření útulné atmosféry v hale nebo v ložnici. Skvělá, nápadná a přitom levná dekorace na jakékoliv oslavy po celý rok. Nové, originálně balené zboží. NOVÉ, originálně balené zboží. IHNED K ODESLÁNÍ !

*******************************

Užitečné informace:
Používá osvětlení LED, které spotřebuje přibližně o 85 % méně energie a vydrží 20x déle než klasická žárovka. Spotřeba energie: 0,3 W. Baterie se prodávají zvlášť, budete potřebovat 2 ks LR6 AA 1.5V. Vestavěný zdroj světla LED. Životnost svítidel LED je cca 20 000 hodin. Světlá barva, teplá bílá (2700 kelvinů).

*******************************

Materiál:
polystyrenový plast, měď, PVC plast

*******************************

▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀
  • Velikost

    L

  • Rozměry

    Délka k prvnímu světlu: 0,5 m. Délka kabelu mezi světly: 15 cm. Výkon: 0.3 W. Celková délka: 2,1 m.

  • 29. 4. 2024, 21:42

  • Zobrazení

    622

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie