Zobrazit přihlášovací formulář

BÍLÝ AROMA DIFUZÉR 120 ml, do místnosti 10 - 20 m²

Administrace

BÍLÝ AROMA DIFUZÉR 120 ml, do místnosti 10 - 20 m²

339 Kč
Zaujalo 4 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 79 Kč
AROMA ULTRASONICKÝ DIFUZÉR: Směs vody a malého množství esenciálních olejů je rozptylována do ovzduší v podobě extrémně jemných mikročástic. Objem nádoby 120 ml, automatické vypnutí, 7 barev LED podsvícení, doba provozu 6-8 hodin, doporučená velikost…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

BÍLÝ AROMA DIFUZÉR 120 ml, do místnosti 10 - 20 m²

339 Kč
Koupit
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
AROMA ULTRASONICKÝ DIFUZÉR: Směs vody a malého množství esenciálních olejů je rozptylována do ovzduší v podobě extrémně jemných mikročástic. Objem nádoby 120 ml, automatické vypnutí, 7 barev LED podsvícení, doba provozu 6-8 hodin, doporučená velikost místnosti 10-20 m², barva difuzéru bílá. NOVÉ, originálně balené zboží. IHNED K ODESLÁNÍ !
................................................

VONNÁ OÁZA: Stačí přidat 4–6 kapek vybraných esenciálních olejů do 120 ml vody a Vaše místnost se rázem stane příjemně voňavou oázou. Studená vonná mlhovina pomůže snížit pohyb poletujících prachových mikročástic a posílit Váš pocit čistoty okolního prostoru. Díky propojení terapeutické funkčnosti a krásného designu jde o vítaný doplněk jakéhokoliv interiéru, který může sloužit i jako vhodný dárek pro Vaši rodinu, nebo přátele.
................................................

LED PODSVÍCENÍ A ČASOVAČ VYPNUTÍ: Difuzér má LED svícení se 7 barvami. Disponuje automatickým vypnutím v případě, že dojde v nádržce voda. Doba provozu je 6–8 hodin. Doporučujeme pro místnosti o velikosti 10 – 20 m². Hlučnost difuzéru cca 36 dB, difuzér je tedy vhodný i pro noční použití.
................................................

SPOLEČNÍK NEJEN NA DOMA: Difuzér je vhodný do kosmetických salónů, spa a jóga center, ale i do ložnic, obývacích a dětských pokojů, na WC, do konferenčních místností, kanceláří, hotelů, nemocnic či do jakýchkoli jiných soukromých, nebo veřejných prostor.
................................................

▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀
  • Velikost

    L

  • Rozměry

    Ø 109 × 109 mm, výška 140 mm. Hmotnost difuzéru: 350 g.

  • 14. 4. 2024, 18:07

  • Zobrazení

    183

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Masážní solný kámen / Slané mýdlo

Kategorie