Zobrazit přihlášovací formulář

VONNÁ OÁZA: Dřevěný aroma difuzér, bílé srdce ♡

Administrace

VONNÁ OÁZA: Dřevěný aroma difuzér, bílé srdce ♡

159 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 79 Kč
... elegantní a nenáročný způsob, jak si dopřát esenciální vůni dle Vaší volby, kdykoli budete mít náladu. Stačí přidat 3–5 kapek esenciálního oleje na bílou plochu a Vaše místnost se rázem stane voňavou oázou. Funkční a milá drobnost, kterou můžete…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

VONNÁ OÁZA: Dřevěný aroma difuzér, bílé srdce ♡

159 Kč
Koupit
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
... elegantní a nenáročný způsob, jak si dopřát esenciální vůni dle Vaší volby, kdykoli budete mít náladu. Stačí přidat 3–5 kapek esenciálního oleje na bílou plochu a Vaše místnost se rázem stane voňavou oázou. Funkční a milá drobnost, kterou můžete potěšit kohokoliv, spolu s lahvičkou oleje. Tento mini difuzér plní dvojí funkci: jednak je tou nejjednodušší cestou, jak přírodní vůni rozptýlit do prostoru, jednak působí jako příjemná dekorace. Pokud hledáte malou pozornost, je tento difuzér skutečně dobrá volba. Doporučujeme doplnit lahvičkou esenciálního oleje dle Vašeho výběru (informace o olejíčcích na dotaz). Tento difuzér je vítaný doplněk jakéhokoliv interiéru, který může sloužit i jako vhodný dárek pro Vaši rodinu či přátele. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !
................................................

Materiál:
sádra, dřevo
................................................

SPOLEČNÍK NEJEN NA DOMA: Difuzér je také vhodný do kosmetických salónů, spa a jóga center, ale i do ložnic, obývacích a dětských pokojů, na WC, do auta, do konferenčních místností, kanceláří, hotelů, nemocnic či do jakýchkoli jiných soukromých, nebo veřejných prostor.
................................................

▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀
  • Velikost

    M

  • Rozměry

    6,5 × 6 cm

  • 14. 4. 2024, 18:10

  • Zobrazení

    131

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Masážní solný kámen / Slané mýdlo
ČERNÉ STOLNÍ ZRCADLO 27x43 cm

Kategorie