Zobrazit přihlášovací formulář

VONNA OÁZA: Aroma difuzér 150 ml, šedé dřevo

Administrace

VONNA OÁZA: Aroma difuzér 150 ml, šedé dřevo

499 Kč
Zaujalo 2 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 79 Kč
... stačí přidat 3–5 kapek vybraných esenciálních olejů do 150 ml vody a Vaše místnost se rázem stane příjemně voňavou oázou. Difuzér lze použít i jako lampičku. Studená vonná mlhovina pomůže snížit pohyb poletujících prachových mikročástic a posílit Váš…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

VONNA OÁZA: Aroma difuzér 150 ml, šedé dřevo

499 Kč
Koupit
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
... stačí přidat 3–5 kapek vybraných esenciálních olejů do 150 ml vody a Vaše místnost se rázem stane příjemně voňavou oázou. Difuzér lze použít i jako lampičku. Studená vonná mlhovina pomůže snížit pohyb poletujících prachových mikročástic a posílit Váš pocit čistoty okolního prostoru. Díky propojení terapeutické funkčnosti a krásného designu jde o vítaný doplněk jakéhokoliv interiéru, který může sloužit i jako vhodný dárek pro Vaši rodinu či přátele.
................................................

ZVLHČOVAČ VZDUCHU: Nebudete-li mít však chuť na aromaterapii, lze ultrasonický difuzér využít jako zvlhčovač vzduchu. Vlivem topení v zimních měsících máme častokrát problém se suchým vzduchem, který může dále vysušovat naše dýchací cesty. Difuzér studenou mlhovinou dokáže zvlhčit suchý vzduch a vytvořit příjemné prostředí. Zavřete oči, nadechněte se.
................................................
LED PODSVÍCENÍ A ČASOVAČ VYPNUTÍ: Má nastavitelné LED svícení se 7 barvami a časovač vypnutí. Difuzér disponuje automatickým vypnutím v případě, že dojde v nádržce voda. Doba provozu je až 6 hodin. Doporučujeme pro místnosti o velikosti do 30 m². Hlučnost difuzéru 20 ~ 40 dB, difuzér je vhodný i pro noční použití.
................................................
SPOLEČNÍK NEJEN NA DOMA: Difuzér je vhodný do kosmetických salónů, spa a jóga center, ale i do ložnic, obývacích a dětských pokojů, na WC, do konferenčních místností, kanceláří, hotelů, nemocnic či do jakýchkoli jiných soukromých, nebo veřejných prostor.
................................................
▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀
  • Velikost

    L

  • Rozměry

    Ø 125 × 95 mm, hmotnost difuzéru: 220 g. Objem nádržky na vodu: 150 ml. Provozní doba: až 6 hodin. Hluk: 20 ~ 40 dB.

  • 25. 4. 2024, 7:57

  • Zobrazení

    120

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Masážní solný kámen / Slané mýdlo
Výkonný WC čistič - mění barvu !
Růžový koberec, motiv hvězdy, 133x160 cm

Kategorie