Zobrazit přihlášovací formulář

ÚŽASNÁ DLOUHÁ HALENKA - S/M - JAKO N.O.V.Á.

Administrace

ÚŽASNÁ DLOUHÁ HALENKA - S/M - JAKO N.O.V.Á.

130 Kč 230 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 60 Kč
Neskutečně krásná projmutá dlouhá halenka-tunika s úžasnými detaily, v absolutně dokonalém střihu :-) Mně je bohužel knop, jinak bych nenabízela. Vršek předního dílu vkusně a kouzelně ozdoben našitými volánky. Dělá skvělou figuru, je vypasovaná, má…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ÚŽASNÁ DLOUHÁ HALENKA - S/M - JAKO N.O.V.Á.

130 Kč
Koupit
Neskutečně krásná projmutá dlouhá halenka-tunika s úžasnými detaily, v absolutně dokonalém střihu :-) Mně je bohužel knop, jinak bych nenabízela. Vršek předního dílu vkusně a kouzelně ozdoben našitými volánky. Dělá skvělou figuru, je vypasovaná, má spoustu záševků pro opravdu krásné zvýraznění dokonalé postavičky :-) Od pasu dolů se jemně rozšiřuje do princess střihu. V pase poutka na úzký páseček. Rukávy zakončeny širokými manžetami s dvěma knoflíčky. Spodní okraj do příjemného obloučku.
MADE IN ITALY.
Vel. psaná TG-S, řadím do S, podle mě vhodné i pro M s menším objemem přes prsa, řiďte se prosím rozměry.
Materiál prvotřídní kvality!!! Pružný, příjemný, lehoučký: 65% bavlna + 33% polyamid + 2% elastan :-) opravdu parádička :-)
Barva - příjemná sytě tměvě hnědá, jako belgické pralinky :-) nepodařilo se mi tu krásnou hnědou barvu na fotky zachytit, je mnohem hezčí, výrazná, hřejivá, čokoládová...
Stav - takřka JAKO NOVÁ, vzatá jen párkrát, bohužel mi je opravdu knop, i když je pružná...
TIP: na posledních dvou fotkách vidíte s krásným háčkovaným zlatým svetříkem, krásně se k sobě hodí, působí to luxusně - podívejte se, najdete ho mezi mými dalšími nabídkami :-) Využijte pošt. naplno, ráda Vám spojím více věcí do jednoho balíčku, za každý další kus přičítám k pošt. už jen 10,- kč.
  • Značka

    THE END

  • Velikost

    S

  • Rozměry

    Délka středem báječných 77 cm, na bocích 70 cm. Průramky 42-45 cm, pas 39-42 cm, boky 45-48 cm. Rukávy od krku 69 cm, od ramenního švu 59 cm, vnitřní rukáv 46 cm.

  • 7. 10. 2021, 17:19

  • Zobrazení

    150

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

zajímavě řešená volánková vestička vel 32/34-36/38
Romantická halenka Camaieu - XL - super stav
Nádherný top s výšivkami - 38/40 - TOP STAV !!!
SUPER COOL top s potiskem vel.38 TOP STAV

Kategorie