Zobrazit přihlášovací formulář

SUPER HALENKA - KOŠILE CECIL - S/M - SUPER STAV

Administrace

SUPER HALENKA - KOŠILE CECIL - S/M - SUPER STAV

99 Kč 270 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Nádherná značková halenka s jemně proužkovanou strukturou. Silně projmutý střih, vzadu umocněný stahovacím pásečkem, krásně podtrhne a zvýrazní Vaši siluetu :-) Zapínání na knoflíčky, u krku s možností zapnutí na krásný druk-cvoček. Rukávy zakončeny…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

SUPER HALENKA - KOŠILE CECIL - S/M - SUPER STAV

99 Kč
  • Popis zboží
Nádherná značková halenka s jemně proužkovanou strukturou. Silně projmutý střih, vzadu umocněný stahovacím pásečkem, krásně podtrhne a zvýrazní Vaši siluetu :-) Zapínání na knoflíčky, u krku s možností zapnutí na krásný druk-cvoček. Rukávy zakončeny širokou manžetou se dvěma knoflíčky a jedním drukem. Všechny knoflíky i druky mají vyryté logo. Dole na P boku je stříkaný a tištěný motiv ozdobený korálkovými flitry.
Vel. psaná S, plně odpovídá, vhodné pro XS+S+M, řiďte se prosím rozměry!!!
Materiál velmi kvalitní, příjemný a pružný: 68% bavlna, 26% polyamid, 3% polyester a 3% elastan.
Barva - nádherně sytá hnědá, jako hořká čokoláda, se třpytivými droboučkými svislými linkami ze stejně čokoládové lesklé příze a měděného ještě tenčího jakoby lurexového vlákýnka - překrásné!! Vše je tón v tónu sladěné v naprosté dokonalosti :-) Knoflíčky, druky i spona na zadním pásečku také sladěny do hřejivých tónů.
Stav - super, takřka jako nová, jediné, co jí mohu vytknout je ten used motiv, působí sepraně a chybí v něm 2 korálkové flitry. Jinak košile takřka nenese známky užívání, jako by byla nová. Získala jsem ji zde, ale bohužel mi je moc knop, ale i přesto jsem neodolala a párkrát ji vzala mezi lidi, protože je neskutečně příjemná a parádní :-)

Tip: krásně se hodí k oběma DESIGUAL kalhotám z fotek: lososové džíny a khaki nasrávajdy - oboje NOVÉ včetně visaček, vhodné pro vel. S+M, najdete je mezi mými dalšími nabídkami, tak lookněte a vybírejte, ráda Vám spojím více kousků do jednoho balíčku za přiměřené poštovné :-)
!!! PROSÍM POZOR !!! Pokud byste někdo měl ty lososové džíny v top stavu v naší L-velikosti s pasem cca 42 cm, prosím nabídněte, moc ráda je koupím!!! Jsou perfektní, tyto jsou mi bohužel malé...
  • Značka

    CECIL

  • Velikost

    S

  • Rozměry

    Délka 60 cm vepředu, 64 cm vzadu. Průramky 49-53, pas 43-51 cm, dole 50-58 cm. Rukáv od krku 66 cm, od ramenního švu 56 cm, vnitřní rukáv 46 cm.

  • 11. 4. 2022, 19:21

  • Zobrazení

    101

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

KRÁSNÝ ELASTICKÝ TOP S LÍMEČKEM - S/M -
Krásný svetříkový top - 36S/38M - top stav :-)
Parádní sportovní volný top 164/170 TOP STAV
zajímavě řešená volánková vestička vel 32/34-36/38
Romantická halenka Camaieu - XL - super stav
Nádherný top s výšivkami - 38/40 - TOP STAV !!!

Kategorie