Zobrazit přihlášovací formulář

VELKÝ, barevně pruhovaný koberec 170x240 cm

Administrace

VELKÝ, barevně pruhovaný koberec 170x240 cm

4 199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 0 Kč
... ručně utkaný zručnými řemeslníky, každý je jedinečný. Vyrobeno v Indii v tkacích centrech s dobrými pracovními podmínkami a odpovídající mzdou. Díky pevnému a špíně odolnému vlněnému povrchu je tento koberec vhodný do vaší jídelny nebo obývacího…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

VELKÝ, barevně pruhovaný koberec 170x240 cm

4 199 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... ručně utkaný zručnými řemeslníky, každý je jedinečný. Vyrobeno v Indii v tkacích centrech s dobrými pracovními podmínkami a odpovídající mzdou. Díky pevnému a špíně odolnému vlněnému povrchu je tento koberec vhodný do vaší jídelny nebo obývacího pokoje. Koberec má na obou stranách stejný vzor, a tak jej můžete otáčet, aby vám vydržel mnohem déle. Díky hladkému povrchu se snadno vysává. Záměrně byly na koberci použity teplé barv, neboť se skvěle hodí k dalšímu vybavení vaší domácnosti a působí útulným a domáckým dojmem. Ručně tkané. Nové, originálně balené zboží, bez vad. Ihned k odeslání !

******************************************

Užitečné informace
Pro větší bezpečí a pohodlí použijte protiskluzovou podložku. Dává se pod celý koberec. Pro tento koberec budete potřebovat 1 protiskluzovou podložku 165×235 cm / cena 199 Kč. V případě potřeby upravte.

******************************************

Návod na údržbu:
Neprat. Nebělit. Nesušte v sušičce. Nežehlit. Nečistit chemicky. Koberec pravidelně vyklepávejte, vysávejte a otáčejte. Suché skvrny: odstraňte okamžitě pečlivým seškrabáním směrem ke středu skvrny. Mokré skvrny nevytírejte. Vysajte je papírovou utěrkou a zlehka otřete utěrkou a jemným saponátem. V případě potřeby využijte služeb profesionální čistírny koberců. Vždy používejte standardní nástavec, nikdy nepoužívejte rotační kartáč pro vysávání koberce.

******************************************

Materiál:
Užitná část: 100% čistá nová vlna. Útek: 100% bavlna.

******************************************
  • Značka

    IKEA

  • Velikost

    XXL

  • Rozměry

    Délka: 240 cm, šířka: 170 cm, plocha: 4,08 m². Povrchová hustota: 1990 g/m².

  • 7. 6. 2018, 9:51

  • Zobrazení

    41

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Růžový koberec, motiv hvězdy, 133x160 cm
ŽLUTÝ koberec, nízký vlas, 133x195 cm

Kategorie