Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO Technic 42063 BMW R 1200 GS Adventure

Administrace

LEGO Technic 42063 BMW R 1200 GS Adventure

890 Kč 1 090 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Stylový model BMW motorky v inovativním designu. Díky spolupráci s BMW byl vytvořen v realistických křivkách a představuje tak dokonalou repliku. Motorka má řízení pomocí řídítek, unikátní systém tlumičů BMW Motorrad, aerodynamické přední sklo a detailní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO Technic 42063 BMW R 1200 GS Adventure

890 Kč
  • Popis zboží
Stylový model BMW motorky v inovativním designu. Díky spolupráci s BMW byl vytvořen v realistických křivkách a představuje tak dokonalou repliku. Motorka má řízení pomocí řídítek, unikátní systém tlumičů BMW Motorrad, aerodynamické přední sklo a detailní ovládací panel a výfuk. Neméně vás nadchne hřídelový pohon a dvouválcový motor. Nechybí mohutný rám, kufry s otevíracími poklopy a černá kola s pneumatikami do všech možných terénů. Model lze přestavit na unikátní model, který byl také vytvořen ve spolupráci s návrháři od BMW.



Stavebnice LEGO Technic jsou určeny pro všechny milovníky strojů a techniky a umožňuje sestavení pokročilejších modelů se složitějšími pohyblivými částmi. Jsou proto určené především pro zkušenější stavitele a milovníky technických modelů. Série LEGO Technic se vyznačuje precizním zpracováním i těch nejmenších detailů a zároveň vysokou funkčností a pohyblivostí modelů. Velkou předností LEGO Technic je možnost jednotlivé modely přestavět v jiné, tematicky podobné, stroje. Stavebnice LEGO rozvíjí kreativitu, jemnou motoriku i představivost dětí a řadí se mezi jednu z nejoblíbenějších dětských her.
  • 20. 11. 2018, 19:19

  • Zobrazení

    34

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

LEGO 11009 CLASSIC Kostky a světla
LEGO Classic 10692 Tvořivé kostky
LEGO Classic 11008 Kostky a domky

Kategorie