Zobrazit přihlášovací formulář

Tiny Love Lehátko 3 v 1 Rocker Napper Luxe

Administrace

Tiny Love Lehátko 3 v 1 Rocker Napper Luxe

1 650 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Výjimečné a inovativní řešení od TINY LOVE, multifunkční lehátko, houpatko a kolébka 3 v 1. Dětské houpací lehátko od Tini Love Rocker Napper, které usnadňuje vašemu děťátku pohodlný přechod od hry ke spánku. Toto inovativní lehátko TINY LOVE Rocker…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tiny Love Lehátko 3 v 1 Rocker Napper Luxe

1 650 Kč
  • Popis zboží
Výjimečné a inovativní řešení od TINY LOVE, multifunkční lehátko, houpatko a kolébka 3 v 1.

Dětské houpací lehátko od Tini Love Rocker Napper, které usnadňuje vašemu děťátku pohodlný přechod od hry ke spánku. Toto inovativní lehátko TINY LOVE Rocker Napper nabízí zábavný víceúčelový prostor pro vaše miminko, navíc vybavený poutavými hračkami.

Jemné pohyby houpacího křesla zklidňují Vaše miminko před spaním a rovná podložka bezpečné kolébky s vyvýšenými okraji zaručují jeho bezpečnost a pohodlí ve spánku. Křesílko lze také nastavit do pevné pozice, abyste mohli své miminko spokojeně nakrmit, nechat ho pohrát s visícími hračkami, nebo jen tak pozorovat dění v okolí.

Široká variabilita lehátka TINY LOVE Rocker Napper je jeho nespornou výhodou! Houpací křeslo se jednoduchým pohybem jedné ruky změní na pohodlnou kolébku. Zklidňující pohyb a příjemná hudba doprovázejí vaše miminko ve všech 3 ležících pozicích. Plochá podložka se zvýšenými okraji nabízí bezpečné a útulné prostředí pro klidný spánek. Roztomilá elektronická hračka s lehce nastavitelným ramenem.

Dětské houpací křesílko TINY LOVE Rocker Napper 3v1 je vybaveno vibračními pohyby, které by mohly pomoci Vašemu děťátku upravit jeho trávicí systém a nabídnout mu přitom maximální pohodlí. Dětský vývoj se nikdy nezastaví – rozvíjí se formou hry a dokonce i během spánku. Křesílko umožňuje miminku nejdříve hrát si samostatně a pak přirozeně usnout, aniž jste ho museli vyrušit. Nerušený spánek pomáhá rozvíjet emocionální inteligenci děťátka.
Vlastnosti: - Houpací lehátko, který jedním, jednoduchým pohybem změníš v útulní kolébku s měkkou matrací. Možnost úplného rozložení (180°) tvoří perfektní místo na zdravý, klidný spánek

Lehátko jde nastavit do 3 pozici

Možnost houpaní neb
  • 26. 3. 2019, 19:53

  • Zobrazení

    32

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dětské křesílko - lehátko FUN
Deka na hraní se světlem a hudbou
LEGO 11009 CLASSIC Kostky a světla
LEGO Classic 10692 Tvořivé kostky
LEGO Classic 11008 Kostky a domky

Kategorie