Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbilo 13 návštěvníků)

Borelioza aneb jak na ni??????????

0.0
Borelioza aneb jak na ni??????????

Postup

Milé mamči hobbylky,přemýšlela jsem,kam vložit tento odkaz.Trpím spousty let na neléčenou boreliozu,u nás hodně podceńovanou.Tudíž jsem se rozhodla,vložit kontakt na stránky Boreliozy,které mě pomohly jednat a díky nim,jsem schopná celkem normálně lidsky fungovat..

Jinak písnu Vám trošku souhrn,jak to u mě bylo .již tak před 10 lety to začalo občasným motáním hlavy po 1 porodu.Hodně jsem sportovala tak jsem to k tomu přisuzovala.Začala jsem držet i dietu.
Motání se stupnovalo,pak jsem měla 2 porod v roce 2004 a potom už jsem začala mít řozostřené vidění,motání,tlak v hlavě téměř nepřetržitý,praskání v uších až do roku 2008.Mezitím jsem měla několik kousnutí klíštětem,bez červené skvrny.Toto období bylo nejhorší,provedli mi odběr Elisu-vysoké hodnoty-bohužel nevím jaké.
Provedená lumbální punkce-neg.výsledek,MR-neg.výsledek,do toho jsem ještě asthmatik,alergik se špatnou imunitou.Zkončila jsem na antidepresivech-která zabrala a já jsem najednou měla energii a příznaky vymizely.Pak proběhl 3 porod rok 2009,malá 2 roky v noci téměř nespala a asi půl roku potom se příznaky objevily znova-únava,motání hlavy a tlak v hlavě.
K tomu praskání v kloubech a za krkem-jako když tam máte písek,příšerná únava,ale nebylo to tak hrozné jak po druhém porodu.Nechala jsem si udělat Western blot/odběr při podezření na Boreliozu-který byl údajně čistý,ale dodatečně jsem sama v laboratoři zjistila,že nebyl.Začala jsem brát Wobenzym a únava zmizela,potom ale přetrvávalo praskání kloubů a za krkem,mušky v očích,světloplachost a tlak v hlavě,mravenčení těla,brnění končetin,nevysvětlitelné rok trvající bolesti zubů,bušení srdce.Kolem roku 2011 jsem shodou okolností a díky mé kamarádce najela na stránky Boreliozy a začala jsem se samoléčbou ATB.Tuto léčbu jsem jela asi 8 měsíců a začala jsem trochu fungovat.
Pak jsem teprve jela za Mudr Klubalem,provedl veškeré možné odběry i na koinfekce a pokračuji v další léčbě.Je mi jasné,že na toto budou různé názory,ale prosím ty,které nemají s tímto problémem nic společného o schovívavost v psaní komentářů,jelikož,pokud to neprožily,tak se nemohou do tohoto vcítit.Dávám odkaz http://www.borelioza.cz/cs/priznaky_nemoci/?
I kdyby tyto stránky pomohly alespoň jednomu člověku ,tak to považuji za úspěch.Klidně si tam napište o radu,pokud máte pocit,že trpíte touto nemocí,jsou tam lidé,kteří tomu hodně rozumí.Kdo to prožívá,ví o čem mluvím.Přeji co nejvítěznější boj s touto nemocí.Katka.

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

dáblice 29. 1. 2013, 18:08
Minulý rok v červnu jsem měla taky tuto nemoc,neměla jsem od klíštěte,ale od něčeho "lítavého".Mě naštěstí zabrala antibiotika.Byly to strašně silné prášky a bylo mi po nich pořát zle.V září jsem byla na kontrolním odběru krve a byla negativní.Všem kdo tuto nemoc mají přeju brzské uzdravení (hello)
kačenkaP 29. 1. 2013, 18:56
@dáblice (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (L)
panenkářka 29. 1. 2013, 17:34
Dceři se udělal flíček na noze po prázdninách 2011. Bohužel, nenapadla nás borelióza (žádné klíště neměla). Diagnóza padla až v lednu 2012, v létě již hodnoty klesaly a výsledky z nového odběru ještě nemáme, ale doufám, že bude v pohodě. Nic jiného než ten flek neměla, ale přečetla jsem kde co a můžeme si gratulovat, že zatím o jiném příznaku nevíme. (F)
kačenkaP 29. 1. 2013, 17:37
@panenkářka Helčo,mrkněte na stránky Boreliozy a na léčbu,je tam napsaáno,jak dlouho má léčba trvat atd. (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)Ono klíště nemusí být příčina,může to být i z komára či muchničky.Katka.
panenkářka 30. 1. 2013, 19:28
@kačenkaP No, moje Katka to měla nejspíš od komára, protože poštípané jsem byly všechny a všude. Na stránky jsem už koukla, ale naštěstí nám stačilo přeléčení ATB.
kačenkaP 29. 1. 2013, 17:07
odkaz na stránky Boreliozy http://www.borelioza.cz/cs/priznaky_nemoci/?
Leitz 29. 1. 2013, 17:49
@kačenkaP Po otevření to píše adresa nenalezena *-) *-) *-)
kačenkaP 29. 1. 2013, 17:50
@Leitz mě to otevře dobře,zkuste si tedy do vyhledávače dát Borelioza cz,tam to najdete.

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie