Zobrazit přihlášovací formulář
(návod si oblíbilo 20 návštěvníků)

100% návod jak "na vlasy" pro všechny grafické programy (GIMP, PS...) a všechny typy digifotoaparátů

0.0
100% návod jak "na vlasy" pro všechny grafické programy (GIMP, PS...)  a všechny typy digifotoaparátů

Postup

Nejpracnějším úkonem pro tvorbu extrakcí při výřezu postavy jsou vlasy. Jelikož s tím každá z nás více či méně bojujeme, přináším návod na 100% výsledek. Návod je vhodný pro všechny grafické programy, všechny typy digifotoaparátů a pro všechny osoby (děti – holčičky i kluky, mladistvé i starce).
Jedinou podmínkou je splnění postupu. Při klasickém výřezu – fotíme a poté upravujeme výslednou fotografii – výřezy , lasa, pera, výběry, masky, gumování atd. jak je komu libo. Při mém návodu nejprve UPRAVUJEME focený objekt a poté fotografujeme a následně provádíme v PC výřez.
Pokud již vlastníte fotografie, u kterých jste před focením focený objekt neupravili, tak vytvořte klasický rámečkový scrap, nebo fotografie vyhoďte do virtuálního koše.



Klasický případ : oblíbená autorka „vyběhne“ s kitem a nám se hodí zrovna nějaká taková fotografie:

Vidíte, že na fotce jsou vlasy a při představě ořezávání tohoto chmýří mi doma jistotně a zcela dobrovolně oleze i paruka. Proto je nutné v této fázi dodržet můj návod – nejprve upravujte fotografovaný objekt !!!!!! Výsledek si můžete představit asi takto:

Prostě uchopte hlavu fotografovaného a vražte na ni nějakou pokrývku!!! A teprve teď mačkejte spoušť. Pokud Vám vadí i to málo, co trčí z pod kloboučku, vyberte pokrývku jinou, fantazii se meze nekladou, třeba takto:

Jestli už máte přece jenom dost pokrývek všeho druhu (a co si budeme namlouvat, ono dítě u vánočního stromku s letním kloboučkem nepůsobí zrovna věrohodně pokud jólku nestrojíte na Floridě) a trváte na tom, že chcete, aby bylo vidět i kousek kůže, použijte stříhací strojek, nejlépe elektrický.

Nebojte se nastavení na hodnoty O,1 mm a níže, čím více, tím v tomto případě lépe. Zde ještě doporučuji strojkem řádně kopírovat lebku objektu, aby byl povrch hlavy důkladně hladký. Jedinou nevýhodou toho způsobu úpravy je časté opakování, neb vlasy k našemu úžasu stále rostou. Výsledek si lze představit asi takto:

Nic si nedělejte z toho, že Vás ve školce pomlouvají, že neumíte bojovat proti vším jinak než sestřihem alá Kožak, oni tomu nerozumí….


V případě, že Vám tento návod ani v jednom bodě nevyhovuje, vytvořte jiný, budeme Vám neskonale vděčné!!!!


P.S. Omluvte úpravu dokumentu, děkuji.

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

Jankovice 10. 6. 2011, 11:01
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) ,-) díky za návod, je praktický .... ,-) (Y) (Y) (Y)
zigula 10. 6. 2011, 9:29
Moc díky za návod, syn už dlouho touží po holé hlavě, takhle už nemám výmluvu!! Pošlu fotku!! Lucka PS:Letošní kalendáře budou dokonalé, ještě na to stříhání přemluvit i naše holky... (X) :-p (X)
Hemberka 10. 6. 2011, 9:29
TEda, Evi, málem jsem dostala vyhazov z práce. Tlemím se tu jako praštěná a šéf nechápe ,-) ,-) ,-)Ty jsi prostě génius (Y) (Y) (Y) (Y)
mikitka5 10. 6. 2011, 6:54
Tobíííííí, bolí mě z tebe všecky svaly, které jsem teď zapojila k mohutnému smíchu :-D :-D :-D prosím tě :^) nebude tento návod ale vypadat blbě u osmileté holčiny? :^) ,-)
Zrušený účet 10. 6. 2011, 6:53
:-D :-D :-D :-D (Y) :-D...výborný ,-)
zigi 10. 6. 2011, 5:51
:-D ,-)
petula.s 10. 6. 2011, 0:06
,-) ,-) ,-) ,-) ,-) (Y)
dendy0005 9. 6. 2011, 23:26
(hello),tak se nadšeně vrhám na tento návod,že hodíš do placu nějakou vychytávku ^o),čtu a čtu a brečím smíchy :-D :-D :-D :-D :-D :-D.Úžasný návod až malý vyroste vyzkouším a z výsledkem se pochlubím,pokud mu nezačnou růst vlasy jako Vanesce až ve 2 letech :^) :^) :^). ,-)
Nattys 9. 6. 2011, 21:46
:-D :-D :-D Tyto problémy nemáme :-$ Do tří let věku měly všechny holky hlavu jak koleno :-| +o(
molemina 9. 6. 2011, 21:46
tak to je něco...já čekala nějaký zázrak, už jsem si říkala...jak si to aspoň zjednoduším, ale tohle by mě teda ani omylem nenapadlo ,-), jste génius |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp). Jsem se před spaním krásně pobavila :-D :-D :-D :-D :-D
markas 9. 6. 2011, 21:35
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-Dse z Tebe picnu ,-)
jurášek 9. 6. 2011, 21:33
:-D :-D :-D před týdnem takhle podobně dopadl můj tříletý (Z),ale ne kvůli focení,jen já první pokus nezvládla ,-),po druhém vypadá stejně jako ten váš fešák (smich) (smich)
cipofka 9. 6. 2011, 21:28
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
La Déco 9. 6. 2011, 21:26
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D jsem se málem udusila tou mrkví, kterou se cpu před spaním..... (Z) ( S )synkovi to moc sluší ve všem (L) (L) super návod... ,-) (hello)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie