Zobrazit přihlášovací formulář
(návod si oblíbili 3 návštěvníci)

KOŽENÁ SEDAČKA A FIXY

0.0
KOŽENÁ SEDAČKA A FIXY

Postup

TENTO TYP JE Z POŘADU (MÁTE DOMA UKLIZENO) NÁM TO ZABRALO TAK POSÍLÁM DÁL.
NA KOŽENOU SEDAČKU KDE JE OD FIXU ČMÁRNUTÉ NEJLÉPE ZABÍRA NA ČIŠTĚNÍ LAK NA VLASY. JEN PŘEDEM DOPORUČUJI VYZKOUŠET ODOLNOST BARVY NA KŮŽI NA MÍSTĚ KDE TO NENÍ VIDĚT!!!!
U BARVENÝCH SEDAČEK MŮŽE JIT DOLŮ I BARVA.

JINAK ČMÁRANEC POSTŘÍKÁME TROŠKU LAKEM NA VLASY A PAK HNED OPATRNĚ SETŘEME ABY NEŠLA I BARVA Z KŮŽE. STAČÍ JE PŘILOŽIT VLHKÝ HADŘÍK A LEHCE S NÍM UTŘÍT POSTŘÍKANÉ MÍSTO. FIX JDE KRÁSNĚ DOLŮ. ALE POPRVÉ NÁM ŠLA TROŠKU I BARVA (NIC HROZNÉHO), PODRUHÉ JSEM SI UŽ DALA POZOR A JEN OPRAVDU LEHOUNCE SETŘELA.

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

bezdez 28. 3. 2010, 14:34
Zdravím, nevíte někdo jak vyčistit důkladně koženou sedačku. Mám tam skvrny a nezabraly žádné přípravky prodávané v drogerii. Prosím o radu. Díky.
silvi.g 21. 5. 2010, 20:43
@bezdez kdysi jsem viděla jak se kožená sedačka čistila mýdlovou vodou. Mýdlo se nechalo rozpustit ve vodě a potom se to tim celé vyčistilo. ale nemám to odzkoušené tak negarantuji jestli to působí a nenechá to na kůži skvrny. *-) *-)
silvi.g 28. 3. 2010, 13:53
no já na fix bohužel našla pozdě tak už nešel ničím až pak tím lakem na vlasy. Mám přípravek ze skonta na ošetření kuže a ten nám taky nezabral. tak hodně štěstí při čištění. S (hello)
L.E.N.K.A. 19. 3. 2010, 14:35
já nemohu dopustit na čistič od Bati na kůži - na světlou kůži výborný (Y)
seleenee 19. 3. 2010, 14:02
Nám zůstal flek od laku na vlasy vypadající jako mastný flek a původní čmáranec taky a nepomáhalo žádné čištění, časem prostě zmizelo obojí samo asi opotřebením při používání křesla. Moje zkušenosti, propiska zmizí časem a fixu lze za čerstva odstranit dětskými vlhčenými ubrousky.

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie