Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbilo 50 návštěvníků)

FAKTA O MEDU A SKOŘICI

0.0
FAKTA O MEDU A SKOŘICI

Postup

přišlo mi meilem:

Je zjištěno, že směs medu a skořice léčí většinu nemocí. Med se vyrábí ve většině zemí světa. Dnešní vědci jej doporučují jako velmi účinný lék na všechny druhy nemocí. Med může být užíván bez jakýchkoliv vedlejších účinků na všechny druhy nemocí. Vědci zjistili, že ačkoliv je med sladký, jestliže se bere ve správných dávkách jako lék, nemůže ublížit ani diabetickým pacientům. Týdeník World News, vycházející v Kanadě, ve svém vydání datovaném 17 ledna uveřejnil následující seznam nemocí, které mohou být léčeny medem a skořicí jako výsledek studií západních vědců.

NEMOCI SRDCE
Smíchejte med a mletou skořici a mažte na chléb místo džemu nebo marmelády jezte pravidelně k snídani. Snižuje to hladinu cholesterolu v krvi a cévách a chrání pacienty před infarktem. Ti,kteří už infarkt prodělali a budou jíst toto denně, budou se držet míle daleko od dalšího infarktu. Pravidelné snídaně tohoto druhu ulevují při zadýchávání a posilují srdeční tep. V Americe a Kanadě, různé domy s ošetřovatelskou péčí léčí takto své pacienty, kteří jsou ve věku,kdy cévy a žíly ztrácejí svou pružnost a mohou se ucpávat. Med a skořice vracejí cévám a žilám jejich pružnost.

ARTRITIDA
Artritičtí pacienti mohou denně, ráno a večer, jeden šálek horké vody s 2 lžičkami medu a 1malou lžičkou skořice. Berou – li to pravidelně může se vyléčit dokonce chronická artritida. Dle výsledků průzkumu dělaného na universitě v Copenhavenu bylo zjištěno, že z 200 pacientů léčených 1 lžící medu a lžičkou skořice před snídaní, 73 nemocných bylo úplně zbaveno bolesti a do měsíce nemocní, kteří se nemohli pohybovat, začali chodit bez bolestí.

INFEKCE MOČOVÉHO MĚCHÝŘE
Rozpustit 2 lžíce medu a 1 lžičku skořice ve sklenici vlažné vody a vypít. Tím se odstraní infekce měchýře a močových cest.

BOLESTI ZUBŮ
Smíchejte 1 lžíci skořice a 5 lžic medu. Aplikujte 3x na bolavý zub a bolest přestane.

CHOLESTEROL
2 lžíce medu a 3 čajové lžičky skořice smíchané s 2dcl horké vody, které podávali pacientům s vysokou hladinou cholesterolu dokázaly snížit hladinu cholesterolu o 10% do 2 hodin. Podává – li se 3x denně je vyléčen i pacient s chronicky vysokou hladinou cholesterolu. Dle informací zmíněného časopisu samotný pravý med, je – li užíván denně, zabraňuje zvyšování cholesterolu.

NACHLAZENÍ
Ti, kdo trpí na časté nachlazení, by měli užívat 3x denně 1 lžíci vlažného medu s ¼ lžičky skořice po dobu 3 dnů. Tím se vyléčí nachlazení, chronický kašel a pročistí průdušky.

POTÍŽE SE ŽALUDKEM
Med se skořicí úspěšně léčí bolesti žaludku a chrání žaludek od vzniku žaludečních vředů.\

PLYNATOST
Dle studií prováděných v Indii a Japonsku med a skořice zabraňují tvoření nadbytečných plynů při trávení.

POSÍLENÍ IMUNITNÍHO SYSTÉMU
Každodenní užívání medu a skořice posiluje imunitní systém a chrání tělo před viry a bakteriemi a brání útokům virových infekcí. Vědci zjistili, že med obsahuje obrovské množství železa a vitaminů. Pravidelné užívání medu posiluje bílé krvinky v jejich boji s viry a bakteriemi.

TĚŽKÝ ŽALUDEK
1 lžička skořice a 2 lžíce medu před jídlem zabraňuje zvýšení kyselosti žaludku i u nejtěžších jídel.

CHŘIPKA
Vědci ve Španělsku zjistili, že med obsahuje přírodní látky, které zabíjejí kmeny chřipky a chrání před ní pacienty.

DLOUHOVĚKOST
Čaj vyrobený z medu a skořice, je–li brán pravidelné, zabraňuje potížím dlouhého věku. Vezměte 4 lžíce medu,1 lžíci skořice a uvařte jako čaj spolu se 3 šálky vody a uvařte jako čaj. Pijte ¼ šálku 3x denně. To udržuje kůži čerstvou a hebkou až do vysokého věku. Délka života stále vzrůstá a i 100 letí lidé mohou být svěží, jako ve 20 letech.

PUPÍNKY
3 lžíce medu a 1 lžička skořice se smíchá v pastu. Ta se aplikuje na pupínky před spaním a ráno se smyje teplou vodou. Když to děláte denně pupínky do týdne zmizí i s kořeny.

KOŽNÍ INFEKCE
Aplikace medu a skořice na postižená místa léčí ekzemy i pásový opar a všechny typy kožních infekcí.

HUBNUTÍ
Každý den ráno, 1/2 hodiny před snídaní na lačný žaludek a večer před spaním vypijte šálek medu se skořicí. Pravidelné užívaní sníží váhu i u mimořádně obézních osob. Pravidelné užívaní zabraňuje usazování tuku i při požívání mimořádně tučných jídel.

RAKOVINA
Nedávné výzkumy prováděné v Japonsku a Austrálii prokázali,že i pokročilá rakovina kostí, žaludku a střev může být s úspěchem léčena. Pacienti trpící těmito druhy rakoviny by měli užívat lžíci medu a lžíci skořice měsíc 3x denně.

CHRONICKÁ ÚNAVA
Nedávné studie ukazují, že cukr obsažený v medu nejvíce pomáhá při regeneraci tělesných sil. Pacienti-senioři užívající med a skořici v poměru 1 ku 1 jsou čilejší a ohebnější. Dr Milton, který tyto výzkumy prováděl říká, že 1 lžíce medu a malá lžička skořice smíchané s vodou a brané několikrát denně a hlavně kolem 3 hodiny odpoledne, kdy začíná klesat tělesná vitalita obnoví do týdne vitalitu těla.

ZÁPACH Z ÚST
Lidé v Jižní Africe už odedávna první co ráno udělají to, že kloktají 1 lžíci medu a lžíci skořice smíchané s horkou vodou. Jejich dech tak zůstává čerstvý po celý den.

ZÁVĚREM
Myslím, že Vám to určitě neublíží a že je nejlepší to vyzkoušet. Co myslíte? Vzpomínáte, když jsme byli děti? Krajíc chleba pomazaný čerstvým máslem a posypaný skořicí patřil mezi oblíbené pochoutky.
Asi na tom něco je!

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

zakihozena 23. 8. 2010, 13:46
:-oJá vyzkoušela medicínu....mám problém s močákem, tak jsem si připravila lektvar dle zde napsaného............, ale jak se mi udělalo šouflllllll!!! Brrrrrrrrr!!!! 8-| Měla jsem ráno a ještě teď mi není zcela dobře. A to med i skořici můžu. :^)
Viko 18. 8. 2010, 9:01
,-) ,-) ,-)tak zvlastní zkušenosti med miluju,jím ho denně a bohužel mám altritidu a důchod na záda a jak paní píše měla bych bít jak rybička ale nejsem.Ale medu se přesto nevzdám miluju ho.A ještě něco k medu ale ne od včel ale med bezinkoví.Vyléčila jsem s tím moji nejmladší dceru,někde v radiu jsem slišela babskou radu dávat med z květu každé ráno dětem do 3let asi tak 1lžičku a další lžičku do čaje.Překvapení pro paní doktorku bylo že netrpíme žádnou alergii a ničím podobným.Bezinkoví med je zázrak pro děti do 3let ,dá se vyléčit nebo utlumit veškerá alergie a nemoci. |:o)a to nedělám žádnou reklamu,z vlastní zkušenosti . (F) (F) (F)
Danny123 18. 8. 2010, 0:52
Ne že bych chtěla vše popřít...ale jsem skeptik a zdá se mi to hodně nadsazené... z vlastních zkušeností pochybuji o vyléčení infekce močových cest... ve většině případů pomohou jen ATB... pochybuji, že by např. zabralo na E.Coli... a co se týče hubnutí - další nesmysl... Myslím, že pokud by na výše uvedené neduhy stačil med se skořicí, tak by to bylo to nejpopulárnější řešení a ve světě známé...nemuselo by se to šířit kdovíjakými maily... co říkáte? hlavně teda ta rakovina - to už je síla !!! (H) rozum do hrsti (H)
ibag20 15. 8. 2010, 11:05
Hubnutí - šálek medu se skořici???? Nemá se dát do šálku určitý poměr medu a skořice a zalít vodou? Děkuji
Veroniquez 15. 8. 2010, 9:03
Dočetla jsem jen po druhou větu - med se vyrábí ve většině zemí světa. - To ano - vyrábí! Jenže pravý med je jen ten, který "vyrobí" včeličky.. ,-) Med, který většina lidí kupuje v supermarketu žádným medem není.. Jsou to slitiny bordelu a cukru, které med neviděli ani z hodně veliké dálky. Dávejte si proto prosím pozor, co kupujete! A med pokud možno kupujte jen od včelaře... :-$ Med v supermarketech není med! A i když na něm máte velkými písmeny napsáno VYROBENO V ČR, stačí otočit na druhou stranu, kde je malými písmenky napsáno: Vyrobeno v ČR i v jiných zemích světa.. Proto prosím dávejte pozor, co kupujete. Je to jako, když byste kupovali mražené ryby, které "jsou produktem farmového chovu ve Vietnamu"... To je taky dobrá bomba... (H) Díky za článek, rozhodně je přínosem, jen pozor na ten med! ,-) (Y) (hello) (L) (L) (L)
IRIS128 15. 8. 2010, 8:43
*-) *-)same lepsi zpravy tze nebudu marodit, prestanu prdet smrady a budu na mmb strasit pekne dlouho :-D :-D ,-) ,-)mate nekdo radost? ne fakt miluju caj s medem skorici muzu taky hlavne v rajske kdyz uz ji udelam, nebo bolonske tam ji davam taky , spojit tyto dve veci to sem zatim nezkousela, ale je fakt ze doma nijak zvlast nemarodime ale to asi nebude jen tim medem :-$
marge 15. 8. 2010, 8:18
:´( :´( :´( mě by lžička medu zabila :´( mám alergii a otekl by mi krk a pusa :-| Budu muset hledat něco jiného :´(
cipofka 14. 8. 2010, 22:35
Nešlo by to nějak upravit na odstavce a vyházet \r\n\r\n... je to poněkud nepřehledné *-)
Broucek42 14. 8. 2010, 23:06
@cipofka UŽ JSEM UPRAVILA :-$
cipofka 14. 8. 2010, 23:08
@Broucek42 (Y) Hned je to čitelnější (Y)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie