Zobrazit přihlášovací formulář

Aktivity s dětmi

Přidat návod
(návod si oblíbilo 11 návštěvníků)

*** Písničky pro nejmenší ***

0.0
*** Písničky pro nejmenší ***

Postup

Ahoj, maminky, taky přemýšlíte, jakou novou písničku Vašeho prcka naučit ? Tady je zatím pár základních písniček. Postupně budu přidávat další.

http://petooska.blogspot.com/p/domovska-stranka.html

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

ja.myska 5. 7. 2011, 10:29
Super (Y) (Y) (Y) Moc díky (F)
JOAN24 5. 7. 2011, 10:13
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Táňulinda81 19. 1. 2011, 20:30
Petulko, jste sikulka (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) moc moc dekujeme, to je presne, co jsem hledala (Y) (Y) (Y) zakladni pisnicky a poutave a smysluplne basnicky (clamp) (clamp) (clamp) ps temer stejne stareho (child5) tak Vase prdolky pozdravujte a krasne maminkovani (hello) (flower) (snehulak)
cipofka 9. 12. 2010, 14:51
*-) *-) tak je dejte sem, do návodů nepatří JEN odkaz na cizí web....
petoos 9. 12. 2010, 15:09
@cipofka Sem to fakt nemůžu dát, je toho tam plno včetně notového materiálu. Vám to tady překáží ? Na "cizím webu" jak uvádíte jsou právě jen ty materiály pro děti. A MMB tady má určenou kolonku Aktivity s dětmi. Tak kde je problém ???? Myslím, že lidem, kteří mají děti, písičky přijdou vhod. Pokud se zde objeví více takových názorů, jako je Váš, odkaz smáznu. Hezký den.
cipofka 9. 12. 2010, 15:14
@petoos To není můj výmysl, je to názor adminů.... Asi se Vám při vkládání neobjevila červená věta: Nevkládejte prosím do návodu pouze odkazy na cizí stránky, jinak bude návod odstraněn Tak jasně že vidím, že web není zas tak cizí ,-) Bylo by tu hodně návodů, kde by byly jen odkazy, tak tomu chtějí předejít. (F)
petoos 9. 12. 2010, 15:16
@cipofka Díky za upozornění. Můžu sem šupnout ukázku, ale opravdu to sem všechno nacpat nemůžu. Pak by se v návodech nelistovalo v ničem jiném než v dětských básničkách a písničkách. Uvidím, co admini.
cipofka 9. 12. 2010, 15:42
@petoos Dejte "upravit návod" a vložte sem klidně všechny ty písničky i s notama, vejde to v pohodě po stránkách (můžete jich vložit fakt hodně), do komentů každý nejde, ať to máte nahoře v návodu. (Y) A odkaz na stránky máte taky a bude to vše v pohodě, nesmáznou. (F)
ivanica456 9. 12. 2010, 13:30
díky, pěkné a hlavně potřebné (Y) (Y)
petoos (upraveno) 9. 12. 2010, 15:18
http://petooska.blogspot.com/p/domovska-stranka.html *** JEDNA DVĚ *** Jedna dvě, Honza jde, nese pytel mouky, máma se raduje, že bude péct vdolky. Máma vdolky nepekla, Honza skočil do pekla, máma vdolky pekla, Honza skočil z pekla. *** PÁSLA OVEČKY *** Pásla ovečky v zeleném háječku, pásla ovečky v černém lese. Já na ni: dupy, dupy, dup, ona zas: cupy, cupy, cup. Houfem, ovečky, seberte se všecky, houfem, ovečky, seberte se. Děvče pohání ovečky bělavé, kolem pobíhá ovčácký pes. Já na ni: pomaloučku jen, ona že z háje musí ven. Že prý ovečkám neslouží lesíček, že prý ovečkám neslouží les. *** SKÁKAL PES *** Skákal pes přes oves, přes zelenou louku, šel za ním myslivec, péro na klobouku. Pejsku náš, co děláš, žes´ tak vesel stále ? Řek´bych vám, nevím sám ! Hop a skákal dále. Další písničky, básničky a aktivity, včetně notového záznamu najdete na blogu. Nechci sekci Návody zahltit dětskými aktivitami.

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie