Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbilo 13 návštěvníků)

Rada do mrazničky

0.0
Rada do mrazničky

Postup

Tento týden mi kamarádka poslala jednu vychytávku do mrazáku, třeba se bude někomu z Vás hodit.

Taky vás štve pořád zavazovat a gumičkovat pytlíky s různými drobnými zbytky do mrazáku anebo do lednice? Někdo praktický vymyslel toto:
Odřízneme část lahve se závitem. Víčko odšroubujete.
Mikrotenový pytlík naplníte, čím chcete, třeba i polévkou.
Horní okraj sáčku protáhnete zespoda tím uříznutým kouskem plastu a přes ohnuté okraje mikrotenu zašroubujete víčko!
Pochopitelně, že velikost pytlíku musí být přiměřená k velikosti víčka, aby se tam mikroten moc nechumlal a víčko šlo pořádně zašroubovat .
Pro lepší názornost koukněte na obrázky.

.

.

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

Pinookio 5. 1. 2011, 10:34
lepsi je krabice od mlika do ni sacek a nalit treba zbytky polivky omacky... (H)ale uplne nejlepsi je nekupovat plastove flasky a mit doma jednu sadu plas.misek a plnit je
Janako 5. 1. 2011, 10:05
(N)Žasnu,kolik diskuse vyvolala taková blbost,není to snad jedno?Mě tenhle návod například přišel e-mailem...Zpočátku mě to nadchlo,ale pak sem zjistila že je to dobrý fakt akorát na ten hrách,ten ale do mrazničky nedávám. :-)
KopretinkaR 1. 1. 2011, 21:39
nechápu co se tady furt řeší, připadá mi to směšné, ale nesměji se :^) :^) nejde o život jde o h...o (C)
Leitz 1. 1. 2011, 21:17
Také návody sleduji a tenhle jsem tady ještě neviděla. A také se mi zdá suprový. Možná by to šlo i naopak. Dát vršek láhve do sáčku a a vršek sáčku zasunout do uzávěru a pak zašroubovat. Určitě vyzkouším. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (F)
veronininka 1. 1. 2011, 19:10
.... tak třeba já tu jsem řekla bych často, ale tohle jsem neviděla. Super nápad!!!!! (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Rejža 1. 1. 2011, 18:57
No tak holky proč se pořád hádáte.Třeba mě je úplně fuk, jestly to někdo zkopíroval nebo to tu je už několikrát.Myslím si že jsou na světě mnohem důležitější věci než nějaký návod.Mě pokud přijde email,tak taky by mě nenapadlo zkoumat zda už tady je a nebo není.Je tu spousty maminek co tady třeba jsou jen občas a zase je tady spousty co jsou tady deně a mají vše v malíku.Ví co tu je a co není.Takže to hodte za hlavu,uvařte si (C) a užívejte si nového roku. (L)
zuzouš 1. 1. 2011, 17:06
:o)
evicela 1. 1. 2011, 12:31
*-) nevymysleli to soudruzi v NDR? ,-) :-)
Lenka Reva 1. 1. 2011, 12:43
@evicela ale spravili niekde chybu ,-) malinkooo :-D za dobrý nápad, či vychytávku to nepovažujem, kopírovanie návodov je teda k poťukaniu na čelo, ale aspoň vieme dievčatá, čo netreba skúšať +o( +o( +o(, no nie?
agar 1. 1. 2011, 12:21
za A) nechápu proč někdo okopíruje celý návod i s fotkama *-) *-) a za B) tohle je návod na dvě věci : ty ostré hrany sáček propíchnou +o( to by člověk musel opravdu dost pracně odřezat tu flašku hned pod závitem a je to celkem fuška, takže nějaké zavazování gumičkou je bez práce, bez nervů a je to rychlejší ...ale proč dělat věci jednoduše, když to jde složitě (smich) (smich)
chali 1. 1. 2011, 10:48
Vyzkoušela jsem, ale bohužel mi ta uřezaná část vždy roztrhla sáček s náplní. Je po ustřihnutí či uřezání dost ostrá. Dávám věci do mikrotenových sáčků, asi bych musela použít igelitové, aby se to neprotrhlo. Mě to tedy nevyhovuje! :-$
Zrušený účet 31. 12. 2010, 21:46
Okopírováno včetně fotografií (N) (N) - http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=5476 - kdybyste si aspoň našla svoje slova a svoje fotografie (6) (6) raději to smázněte (N) (N)
Ivinka_D 1. 1. 2011, 9:54
@ V úvodu jsem psala, že to není můj nápad. Kdybyste to aspoň četla celé.
Zrušený účet 1. 1. 2011, 12:09
@Ivinka_D Na rozdíl od vás, já to četla celé - ale pokud chcete vložit návod, tak nejdříve se podívejte, jestli již takový návod není vložen dříve - u vás mě zaráží, že jste nebyla schopna ani přepsat popis a nafotit jiné fotky ,a i když máte komentáře, které snad vystihují, že máte návod vymazat, tak je vám to úplně jedno, jak se asi cítí paní, která tento návod již vložila - ono opsat něco, co už jiný napsal je jednoduché, ale vytvořit něco po svém je již pro vás asi složité 8-| 8-|
KAČKA LUCKA KAČENKA 1. 1. 2011, 12:20
@ někdo to nemá čas zkoumat zde, co tady je a není, možná ho to ani nenapadne....každý se prostě nezabývá čtením, hledáním, šmírováním apod 8-| ale pokud ho to zaujme, podělí se rád (zip) každopádně to není vždy všem po chuti....můžete upozornit adminy, určitě vám rádi vyhoví a smažou to, aby to zde "nepřekáželo" ,-) (H)
Ovečka 1. 1. 2011, 13:41
@KAČKA LUCKA KAČENKA no já teda nevím, ale asi to paní musela vědět, že už to tu je, když je to zkopírované, ne? (zip)
KAČKA LUCKA KAČENKA 1. 1. 2011, 21:02
@Ovečka píše, že to dostala od kamamrádky, nemusít to být nutně z MMb ,-) navíc, by tam byl vidět asi dvojitý vodoznak....na tom původním je ještě ten starý
cipofka 1. 1. 2011, 21:30
@KAČKA LUCKA KAČENKA Ta původní fotka s logem v tomto "novém" návodu totiž vůbec není *-)
Zrušený účet 1. 1. 2011, 12:35
@KAČKA LUCKA KAČENKA Myslím, že tolik času vyhledat návod zase nezabere - stačí napsat jedno slovo do názvu - a objeví se příslušné návody. Takže to se šmírováním - jak píšete - nemá nic společného !!! A komentáře se mohou psát nejen kladné, ale také záporné, ale jak je vidět, ne každý to přijme :^) :^)
cipofka 1. 1. 2011, 10:06
@Ivinka_D Než něco vložím, podívám se, jestli to tu třeba není.... a já osobně bych vkládám jen svoje postupy a fotky, abych předešla tomu, že se ozve někdo, že to není moje práce :-)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie