(návod
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Smažení na pánvičce
Postup
Při smažení řízků a podobných pokrmů které se musí smažit, se mi velice osvědčilo hodit do oleje tak ze 4 párátka(ty co se používají po jídle)po celou dobu smažení. Stouhanka se drží na dně a řízky či květák atd. jsou krásně zlaté-žádná přichycená škaredá strouhanka.
Líbil se vám návod? Podělte se o něj s přáteli
Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k návodu
berulina81
(upraveno)
18. 6. 2012, 20:30
no super
tu bramboru i tu mrkev taky zkusím


nahlásit
julous
(upraveno)
11. 6. 2012, 18:36
Moje mamka vždycky dávala brambory na plátky a z těch jsem pak měla mňamózní brambůrky

nahlásit

Michaela_
(upraveno)
6. 6. 2012, 14:59
hodte tam mrkev na platky a je to
nahlásit

Pavla s
(upraveno)
6. 6. 2012, 15:04
@Michaela_
souhlas

nahlásit

anešis
(upraveno)
6. 6. 2012, 13:03



nahlásit

ZuTab
(upraveno)
6. 6. 2012, 12:23
Párátka jsem nezkoušela, ale u jednoho receptu na smažené koblížky byla jako vychytávka kolečka mrkve a to funguje úžasně

nahlásit