Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbilo 6 návštěvníků)

Smažení na pánvičce

0.0
Smažení na pánvičce

Postup

Při smažení řízků a podobných pokrmů které se musí smažit, se mi velice osvědčilo hodit do oleje tak ze 4 párátka(ty co se používají po jídle)po celou dobu smažení. Stouhanka se drží na dně a řízky či květák atd. jsou krásně zlaté-žádná přichycená škaredá strouhanka.

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

berulina81 18. 6. 2012, 20:30
no super (Y) tu bramboru i tu mrkev taky zkusím :-)
julous 11. 6. 2012, 18:36
Moje mamka vždycky dávala brambory na plátky a z těch jsem pak měla mňamózní brambůrky :-)
Michaela_ 6. 6. 2012, 14:59
hodte tam mrkev na platky a je to
Pavla s 6. 6. 2012, 15:04
@Michaela_ souhlas (Y)
anešis 6. 6. 2012, 13:03
(H) (H) jestli si na to při smažení vzpomenu, tak určitě vyzkouším (Y)
ZuTab 6. 6. 2012, 12:23
Párátka jsem nezkoušela, ale u jednoho receptu na smažené koblížky byla jako vychytávka kolečka mrkve a to funguje úžasně (K)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie